POGLEDAJTE KOJA DVA ZNAKA CE OSJETITI FINANCIJSKO POBOLJSANJE

POGLEDAJTE KOJA DVA ZNAKA CE OSJETITI FINANCIJSKO POBOLJSANJE

Merkur i Venera su u znaku Jarca. Astrologinja Aleksandra Bjeljac piše da nas početkom tjedna očekuje prethodni aspekt Sunca i Saturna. To znači da ovaj tjedan trebate započeti sa strpljenjem kako biste realnije sagledali situacije u kojima se nalazite.

Već sada ćete biti motivirani za rad na promjenama i stabilizaciji vlastitih financija, ali i posla i karijere općenito. Što se tiče informacija, morate biti oprezni od utorka pa kroz tjedan. Sve što čujete dobro provjerite zbog lošeg aspekta između Sunca i Neptuna. Može doći do prijevare i obmane. Budite oprezni s ljudima koji nisu stvarni!

Treba izbjegavati i krađu i pogrešno tumačenje okoline. U gotovo svim područjima budite strpljivi tijekom ovog vremena.

Na samom kraju tjedna moguća je svađa u obitelji, što će ljude učiniti nervoznijima. Morate zadržati pribranost i logiku. Možda ćete skoro svaki vikend dobiti ideju da odete na neko novo mjesto. Osim toga, omogućit će vam stvaranje potpuno novih koncepata i otkrivanje nečega u čemu ćete istinski uživati.

Ovaj će tjedan biti izuzetno promjenjiv! Od novih planova do niske potrošnje energije, tobogan. Ipak, odmor i opuštanje bit će u fokusu nadolazećeg vikenda.

Ako rade na sebi, ovo su znakovi da bi mogli vidjeti pozitivne promjene: Blizanci, Vodenjak, Strijelac i Vaga. Sljedećih sedam dana ovi će znakovi donositi ideje i novac, ali samo ako, kao što rekoh, budu mudri i oprezni; u tom slučaju bit će puno uspjeha!

Slika može predstavljati ‎1 osoba i ‎tekst koji navodi '‎တ H જ ဝ m 大 X ط A m ASTROLOGIJA VENERA I MERKUR SU U JARCU NJIMA DONOSE SREĆU: Ova 4 ZNAKA će doživjeti PREPOROD i osjetiti mnogo bolju finansijsku sitauciju!‎'‎‎

admina