POGLEDAJTE ZA KOJA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIZE NOVAC

POGLEDAJTE ZA KOJA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIZE NOVAC

Merkur i Venera ušli su u znak Jarca, pa postajemo štedljiviji jer igramo još jednu partiju zvjezdanog ruleta. Planeti u Jarcu podsjećaju nas da pametno uložimo i uštedimo nešto novca prije Nove godine, no neki će znakovi imati više financijske sreće od drugih. Budući da je Mars u retrogradnom hodu, a Uran u negativnom aspektu sa Saturnom iz Vodenjaka, nebo nije idealno da do kraja godine podignete kredit ili uložite puno novca.

Sredstva će do 18. prosinca dobiti sljedeći znakovi zodijaka: Vaga, Jarac, Ribe i Strijelac.

STRIJELAC: Na kraju godine jedan ste od znakova koji dobiva najvrjednije darove. S Jarcima slavite rođendan, pa vam ljudi sa svih strana svijeta šalju novac i darove. Možete očekivati da ćete zaraditi manje novca. Postojat će dva izvora novca koji će pritjecati na vaš račun.

RIBE Mars je retrogradan u Blizancima, ali čini povoljan aspekt prema Saturnu, što vam omogućuje da primite odgođena sredstva. Ima utjecaja na vašu obitelj, kao i na vaš stan. S druge strane, sada nije dobro vrijeme za dobivanje kredita.

Darove vam donose i Strijelac, Venera, Merkur i Jarac koji su u vašem znaku. U igrama na sreću imate velike šanse za dobitak. Lako možete dobiti novac koji ste željeli od Saturna. U ovo doba godine imate sreće pa očekujte financijska iznenađenja.

VAGA
Čvrsto čekate novac koji bi se trebao pojaviti iz inozemstva. Koliko god dugo trajalo, taj će se novac pojaviti. Novac dolazi zajedno s teškim okolnostima. Pričekajte do sredine siječnja ako namjeravate ulagati u nekretnine.

admina