POGLEDAJTE NAČIN KAKO DA OPORAVITE KOŠTANI SISTEM

POGLEDAJTE NAČIN KAKO DA OPORAVITE KOŠTANI SISTEM

Malakhov kaže da će vas nakon dva tjedna prestati boljeti zglobovi i kosti te će cijeli koštani sustav biti pokretljiviji.
Gennady Petrovich Malakhov, ruski društveni majstor medicine koji je predstavio više od 60 knjiga o tome kako liječiti 200 najbezgraničnijih bolesti, prihvaća da naši zglobovi i kosti bole na temelju toga što se tijekom dužeg vremena u njima nakupljaju kalcifikacije soli, što treba biti izbačen.


On pruža jednostavnu metodu za eliminaciju soli iz tijela. Ovaj tijek liječenja bi se ipak trebao provoditi, ako je zamislivo, nakon pročišćavanja debelog crijeva (vodom i soli ili normalnim pročišćavanjem). Čak i bez njega, postoji je nedvojbeno učinak.
Stavite 5 grama lovora navečer u 3 litre kipuće, najbolje zagrijane vode. Nakon pet minuta maknite sa štednjaka i ostavite da odstoji preko noći, može i u termos boci.
Sljedeći dan procijedite i konzumirajte postupno, pijući nekoliko gutljaja odjednom tijekom dana. Budući da može dovesti do komplikacija i krvarenja, nikada ne smijete testirati cijelu otopinu odjednom.

Pijte otopinu lovora tri dana nakon što ste je napravili tri uzastopne noći. Nakon pauze od sedam dana, možete ponoviti kuru. Pijte otopinu pet dana ako imate problema s kostima i zglobovima koji se stalno vraćaju.
Nemojte se uznemiriti ako primijetite da vam je urin crven i da često mokrite tijekom sporog tretmana lovorom. To je normalno jer se tjelesne soli počnu brzo otapati i iritirati mjehur.
Malahov tvrdi da vas nakon dva tjedna više neće boljeti zglobovi i kosti te da će cijeli koštani sustav biti pokretljiviji. To znači da je tretman lovorom djelovao. Ponovite kuru ako i dalje osjećate bol.

admina