SRODNA DUŠA ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

SRODNA DUŠA ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Bik je pravoj osobi posvećen do kraja. Budući da za to nema vremena, njegova idealna srodna duša je netko tko je vrijedan povjerenja i ne igra igrice. Osim toga, uživa u romantičnim partnerima koji ga mogu učiniti osjeća se kao jedina osoba na planeti!
Jeste li ikada razmišljali što biste iz astrologije mogli naučiti o svom idealnom partneru? Više o ljudima s kojima ćete biti najkompatibilniji u ljubavi možete saznati proučavajući svoj horoskopski znak.
Kad traži svoju srodnu dušu, ovo su osobine koje svaki znak treba tražiti!
Ljubavni spoj u Ovanu: Ovan je brz, zabavan i samouvjeren pojedinac koji može držati korak s njim. Ima agresivnu, zabavnu osobnost. Treba mu društvo koje može ići s njim jer nema vremena za depresiju. Njegov idealan partner je netko tko je samouvjeren i spreman isprobati nove stvari.
Potencijalni partneri: Blizanci, Ovan, Lav, Strijelac i Vodenjak
Bikova srodna duša Bik: Bik je romantična i odana osoba kojoj je stalo samo do njega. Držat će se uz pravu osobu do kraja. Međutim, potreban mu je partner koji može uzvratiti njegov snažan osjećaj predanosti i uzvratiti uslugu. Njegova idealna srodna duša je netko tko je vrijedan povjerenja i ne igra igrice. Biku nedostaje sposobnost rješavanja uz to.Dodatno voli iskrene pojedince koji mogu izazvati osjećaj da je on glavni pojedinac na planetu!
Potencijalni partneri: Jarac, Ribe i Rak.
Ljubav prema Blizancima: Blizanci mogu biti vrlo izbirljivi po pitanju svog partnera, pa biste se trebali osjećati posebno ako odaberu vas. netko tko je inteligentan, duhovit i dovoljno drugačiji da stvari budu zanimljive. Netko tko je duhovit, pametan i zanimljiv njihova je idealna srodna duša. Pomaže ako ste dovoljno različiti da nikada nemate vezu koja zastari ili postane dosadna!
Potencijalni partneri: Vaga, Vodenjak i Lav.
Bolest
Bolest Savršeni partner: Rak je osjetljiv, inteligentan i senzualan znak sa suosjećajnim srcem. Ona ima veliko srce i puno ljubavi za dati, ali ako je stvarno želite osvojiti, morat ćete moći pokazati koliko vam je stalo. On zahtijeva osobu koja je dovoljno nježna da ga osjeća cijenjen i poseban, dok je također dovoljno inteligentan da zaokupi njegove misli. Budući da nema puno vremena za sebičnost, njegov bi idealni partner također trebao biti ljubazan i pun razumijevanja.
Potencijalni partneri: Djevica, Škorpion, Bik i Ribe.
Ljubav cijelog života: Lava beznadno privlače misteriozne osobe koje odišu samopouzdanjem i sposobne su zaokupiti njegovu pažnju. Želi partnericu koja je spremna riskirati i spremna je za nova iskustva. Međutim, također želi nekoga tko je dovoljno intrigantan pobuditi njegovo zanimanje i držati ga u iščekivanju sljedećeg poglavlja!
Potencijalni partneri: Vaga, Blizanci, Strijelac i Ovan
Ljubavnik djevičanske Djevice: osoba koja je složena, ambiciozna i potpuno predana Srodna duša Djevice je složena i sofisticirana poput skupe boce francuskog vina. Međutim, ne bi trebali samo sjediti cijeli dan i ne raditi ništa, već također bi trebali biti ambiciozni i društveni. Djevica prije svega treba nekoga tko je predan vezi kao i ona!
Potencijalni partneri: Bik, Škorpion, Jarac i
Vagin životni partner: netko dobrog izgleda, inteligencije i samouvjerenosti, Vaga ima visoke standarde za ljubav i neće pristati na ništa manje od najboljeg. Netko tko ima samopouzdanje, inteligenciju i dobar izgled vjerojatno je njezina srodna duša. Zato što oni imaju oko za estetiku, obožavaju fizičku ljepotu.Vage su pametne, ali sporog uma, koji brzo postane zamoran.Žele partnera koji razumije što žele!
Potencijalni partneri: Strijelac, Lav, Vodenjak i Blizanci.
Ljubavni interes škorpiona: netko tko ga može testirati i zadovoljiti njegovu potrebu za strašću i intenzitetom. Ljubav škorpiona je duboka, intenzivna i potpuno bezuvjetna. Međutim, on zahtijeva nekoga da ga gura i potiče njegovu strast. Njegova idealna srodna duša je netko tko ima duboka mašta, duboko razmišlja i duboko osjeća, ali ne igra uvijek na sve karte odjednom. Beznadno ih privlači oštra inteligencija i uživaju u malo misterija i neizvjesnosti!
Potencijalni partneri: Jarac, Rak, Djevica i Ribe.
Srodna duša u Strijelcu: Strijelci cijene svoju neovisnost i slobodu i ne trebaju im nekoga tko je previše posesivan. Osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja se ne pokušava promijeniti. Netko tko uživa u zabavi i otvorenog je uma njihova je idealna srodna duša. Ne treba im netko tko će ih pokušati promijeniti ili popraviti kao što su bili projekt, a ne vole rutinu i beskrajna pravila. Njihova srodna duša je netko tko im može pomoći u rastu i povesti ih na putovanje, a ne netko tko bi im želio podrezati krila.
Potencijalni partneri: Vodenjak, Lav, Ovan i Vaga

admina