POGLEDAJTE KAKO DA OCISTITE SPORET BEZ PREVISE MUKE

POGLEDAJTE KAKO DA OCISTITE SPORET BEZ PREVISE MUKE

U nastavku teksta naučite kako bez većih poteškoća izribati štednjak i vratiti sjaj grijaćim pločama. Svatko želi kuhinju koja je uvijek uredna, svijetla i čista. Međutim, postoje dijelovi u njoj koji se teško čiste i lako zaprljaju, pa vam pomisao na ribanje zadaje glavobolju. Vrele ploče su svakako jedna od njih, posebno ako su stari.
Postoji jednostavno i korisno rješenje za rješavanje naslaga prljavštine i gareži na grijaćim pločama.
Konkretno, postoji jedan nedostatak svih sredstava za čišćenje: moraju se ostaviti da djeluju neko vrijeme; međutim, ako se osuše i “sasuše”, morat ćete još jače ribati kako biste se riješili sloja stvrdnute masnoće i prljavštine. Zbog toga vam pomaže tanak, prijanjajući film.
Prema Stilu, sredstvo za čišćenje pećnica nanesite u debljem sloju, zatim odmah navucite foliju preko tanjura, prilijepite je na mokru podlogu i ostavite sredstvo da djeluje nekoliko sati, najbolje preko noći.
Nakon toga skinite foliju, umočite spužvu u što više vruće vode i njome istrljajte površinu grijaće ploče kako biste se riješili zapečenih naslaga bez dugog ribanja. Preostalo pokupite tekućinu na kraju i suho obrišite ploču.
Ovaj sustav također možete koristiti za čišćenje peći i roštilja koji su napunjeni uljem, prema sličnim smjernicama.

admina