POGLEDAJTE STA PRIZNATI KARDIOHIRURG SAVJETUJE!

POGLEDAJTE STA PRIZNATI KARDIOHIRURG SAVJETUJE!

Već jako dugo imam visok krvni tlak. Međutim, moj kardiolog je bio zapanjen mojim promjenama kada sam otišao kod njega.
Stari recept koji je sadržavao četiri jušne žlice pomogao je spriječiti skokove tlaka. Učinkovitost i prirodnost prirodnog liječenja dokazana je vremenom. Zbog toga je alternativna medicina sve popularnija.
MJEŠAVINA ČEŠNJAKA, ĐUMBIRA I LIMUNA Ovaj recept dolazi iz Njemačke. Mješavina sadrži tri jaka fiksira: đumbir, češnjak i limun. Svaki od njih je već sam za sebe vrlo koristan, ali kada se kombiniraju, mogu biti vrlo učinkoviti.
Antibakterijska, antiseptička i antivirusna svojstva češnjaka dobro su poznata. Češnjak u svom sastavu sadrži veliki izbor elemenata u tragovima: natrij, kalij, kalcij, cink, fosfor i bakar, koji svi poboljšavaju rad krvnih žila. češnjak je bogat manganom, vitaminom B6 i vlaknima.
Korijen đumbira dobro je poznat po svom snažnom prirodnom sadržaju antioksidansa. Osim toga, izuzetno je koristan za osobe s probavnim problemima. Nevjerojatna biljka sa svojstvima protuotrova je đumbir. Osim toga, njegov aktivni sastojak, gingerol, korisno je sredstvo i za prevenciju i liječenje raka debelog crijeva.
Konačno, limun sadrži mnogo vitamina C i alkalno je voće koje održava kiselost organizma pod kontrolom. Mješavina češnjaka, limuna i đumbira kuhana u vodi bit će odličan i učinkovit lijek u borbi protiv začepljenja arterija i pada tlaka . Citrusi također pozitivno utječu na opće stanje organizma, poboljšavajući imunološki odgovor i metaboličke procese.
TINKTURA ZA VISOK PRITISAK: četiri limuna s korom, četiri glavice češnjaka, dvije žlice naribanog đumbira i dvije žlice vode. Pripremite tako da dobro isperete limun i đumbir. Pustite limun da se malo kuha tako što ćete ga zarezati s korom. Nakon toga ogulite đumbir i češnjak. U blenderu izjednačite đumbir, češnjak i kriške limuna. Smjesu prekrijte vode i zakuhajte u tavi uz stalno miješanje.
Nakon hlađenja tekućinu procijediti. Eliksir čuvati u staklenim posudama u hladnjaku.
Uzima se po jedna čaša na prazan želudac dva sata prije doručka. Pije se dosta dugo. Po želji se može dodati med! Nakon tjedan dana pauze liječenje treba nastaviti.
Ovaj eliksir ubrzat će proces odčepljivanja arterija, stabilizirati i regulirati krvni tlak, ojačati imunitet i poboljšati cjelokupno zdravlje.
Pobrinite se za svoje zdravlje tako što ćete podijeliti ovaj prekrasan recept sa svojim prijateljima!

admina