NADIMAK KOJI JE KRALJ ČARLS DAO MEGAN MARKL

NADIMAK KOJI JE KRALJ ČARLS DAO MEGAN MARKL

Istinu o njihovoj vezi otkriva nadimak kralja Charlesa za Meghan Markle.
Britanska kraljevska obitelj ostala je nepromijenjena oduzimanjem titula unucima od strane danske kraljice Margarete. Od sprovoda kraljice Elizabete, kada je kralj Charles spriječio Harryja da dovede Meghan Markle u Balmoral, zategnuti odnosi su se još jednom pogoršali.
“Charles je obavijestio Harryja da Meganina prisutnost u Balmoralu tijekom ovog teškog razdoblja nije ni ispravna ni prikladna. Obaviješten je da Kate neće prisustvovati i da bi se trebali držati svoje uže obitelji. Megan neće biti dobrodošla, Charles je jasno dao do znanja .otkrio je britanskim medijima neidentificirani izvor.
Obitelj nije mogla oprostiti Megan Markle bombastične izjave koje je izrekla u intervjuu s Oprah Winfrey, a nisu bile vrijedne ni suze koje je prolila na sprovodu.
Prirodu ziasta odnosa između članova britanske kraljevske obitelji pokazuju oni koji su bili prisutni u njihovom okruženju. Stručnjakinja za britansku kraljevsku obitelj Katie Nicholl nedavno je objavila svoju novu knjigu “The New Royals”, u kojoj je otkrila da je kralj Charles III dao joj je nadimak “Megan Markle.”
Zbog njezine snage i otpora, novi britanski monarh je svojoj snahi dao ime “Tungsten”, što se također odnosi na kemijski element volfram. Dok je živjela s Harryjem u palači, Charles je svoju šogoricu zvao o tome, a nije poznato je li se predomislio.
Megan nije bila te sreće kada su u pitanju pojedinci iz dvorskog osoblja. Točnije, Valentin Lou, autor knjige “Courtiers:According to “The Hidden Power Behind the Crown,” oni koji su radili za vojvotkinju od Sussexa nazivali su je ” narcisoidni sociopat.”

admina