POGLEDAJTE KOJA 2 ZNAKA CE U OKTOBRU POSTATI BOGATI

POGLEDAJTE KOJA 2 ZNAKA CE U OKTOBRU POSTATI BOGATI

Poznati ruski astrolog Pavel Globa dao je iscrpnu mjesečnu prognozu za listopad. Ako vas zanima kako će se odvijati mjesec koji je pred vama, došli ste na pravo mjesto jer Pavel Globa donosi iscrpnu mjesečnu prognozu za listopad.
Ovan bi trebao započeti nove projekte u prvoj polovici mjeseca i završiti sve prethodne važne zadatke do sredine mjeseca ako žele nastaviti biti uspješni u nadolazećoj godini. Krajem mjeseca usredotočite se na svoju obitelj; Vaši voljeni će trebati Vašu podršku i pomoć.
bik Poželjno je ne upuštati se u rizične poslove u listopadu i pričekati do studenog. Na poslu morate odrediti prioritete; vaši su suradnici možda počeli biti nepristojni i nepravedno vas okrivljuju za sve što pođe po zlu. Bitno je da ovog mjeseca eliminirate ostatke prošlosti koji vas koče u napretku.
Blizanci, ovaj mjesec će vam biti izuzetno naklonjen. Imat ćete priliku zaraditi puno novca ili ostvariti veliki san. Ne biste se trebali previše opterećivati ​​zadnjih dana u mjesecu jer su pobijedile aktivnosti ‘t help you uspjeti; bolje je opustiti se i pustiti si odmor.
Rak Presudno je posjetiti liječnika i posvetiti se liječenju i oporavku ako ste u prošlosti imali zdravstvenih problema. Ovog mjeseca zvijezde vam savjetuju da izbjegavate rješavanje značajnih osobnih i profesionalnih problema. Osim za kreativne pripadnike znaka, ovaj Listopad neće biti baš dobar; imat će nekoliko ideja.
U listopadu su Lavovi Lavovi među sretnicima. Moći će ispuniti vrlo teške ciljeve i postići odlične rezultate. S druge strane, ovo će također biti mjesec kada ćete sve morati rješavati sami i bez pomoći drugi.
Tijekom Djevičanskog listopada morat ćete podvući crtu kako biste dovršili ono što ste započeli, procijenili rezultate onoga što ste učinili i planirali budućnost. Djevice se mogu susresti s preprekama koje će ih spriječiti da krenu naprijed. Preporuča se da radite u grupu i izbjegavati isticanje iz grupe; to neće rezultirati pozitivnim ishodom.
Vaga, listopad će biti sjajan mjesec za vas. Sve će proći bez problema, a financije će biti u savršenom redu. Također ćete imati uspjeha s muškarcima suprotnog spola.
Škorpion U listopadu nećete biti najsretniji znak, no nakon 20. u mjesecu stvari će se drastično promijeniti. Sve što ste propustili moći ćete nadoknaditi ovih dana. Predlaže se pomirenje s osobama s kojima posvađali ste se u listopadu i nikada ne biste trebali posuđivati ​​novac od drugih.
Strijelac Strijelci će u listopadu biti uspješni s papirologijom, što znači da ćete s lakoćom rješavati sve poslove vezane uz pravosuđe, policiju, zdravstvo i nadležna tijela u cjelini. Ovakav će posao biti brzo gotov i glatko.Također, ovo je dobro vrijeme za započinjanje novih projekata, ali nemojte previše trošiti jer bi vas zdravstveni problemi i iscrpljenost mogli ubiti.
Jarac Ovaj mjesec od vas će zahtijevati da radite više nego ikada prije. Neće biti nikoga tko bi vam pomogao jer se posao gomila iz svih smjerova. Vi ćete biti odgovorni za sve odgovornosti. Ipak, dobre financijske prilike proizaći će iz ovog tempa.
Vodenjaci, ovaj će vam mjesec biti povoljan i plodan. Vjerojatnije je da će vam uspjeh doći na put što ste aktivniji i produktivniji. Najbolje doba godine za vas bit će sredina jeseni. Predlaže se da usamljeni Vodenjaci pažljivije razgledajte oko sebe da vidite mogu li pronaći nekoga tko im se sviđa među svojim kolegama ili prijateljima.
Ribe Druga polovica listopada bit će vaše najuspješnije razdoblje, pa do tada odgodite sve važne zadatke. Možete očekivati ​​veliku zaradu ako se ne bojite teškog, iscrpljujućeg rada. Izgradite čvrste odnose s drugim ljudima; to će povećati vašu sreću i uspjeh u listopadu. Također, nećete imati koristi od okrivljivanja drugih za vlastite neuspjehe.

admina