POGLEDAJTE NAJEFIKASNIJA 4 NAČINA UKLANJANJA KAMENCA U KUPATILU!

POGLEDAJTE NAJEFIKASNIJA 4 NAČINA UKLANJANJA KAMENCA U KUPATILU!

Shutterstock Kamenac je veliki problem u svakom kućanstvu ovdje, ali može se jednostavno i trajno ukloniti slijedeći nekoliko jednostavnih koraka!
Koliko god se trudile čistiti, kamenac se uvijek vraća i ženama zadaje glavobolje. On vas u biti zna iritirati, zar ne? Ostavlja ružne mrlje na perilici rublja, sudoperu, bojleru, kuhalu za vodu i slavini.
Razni deterdženti i sapuni, osim minerala u vodi, mogu biti primarni uzroci stvaranja kamenca. Predstavljamo vam niz provjerenih metoda kako ga se riješiti!
1.Filter za vodu Korištenje filtara je dobra ideja. Priključci na slavinu su najbolji jer učinkovito uklanjaju nečistoće, štetne organske spojeve, bakterije i teške metale.
2. Kalcij, magnezij i drugi minerali uklanjaju se iz vode pomoću omekšivača vode, koji su odlična metoda za sprječavanje kamenca.
3. Najvažnija metoda za sprječavanje kamenca je čišćenje vodovodnih cijevi! Imat ćete dobitnu kombinaciju kada kombinirate omekšivač vode sa slobodom čišćenja vodovoda što je češće moguće, a možete čak i zaboraviti na stvaranje ovog “napada” !
4. Otopina sode bikarbone Dok se soda bikarbona može koristiti za razne stvari, najbolji način za korištenje na kamenu je s octom. Ulijte 150 mililitara octa i jednu žlicu sode bikarbone u cijev. Nakon toga isperite otopinu s toplom vodom nakon što je ostavite da odstoji oko 20 minuta.

admina