OGASILA SE GOCA BOŽINOVSKA NAKON SVADBE SINA MIRKA I BOJANE ŠIJAN

OGASILA SE GOCA BOŽINOVSKA NAKON SVADBE SINA MIRKA I BOJANE ŠIJAN

Goca Boinovska još uvijek se ne sjeća s vjenčanja svog sina Mirka i Bojane Rodi.
Pjevačica u intervjuu za Kurir kaže da je bila iscrpljena pripremama i da se na svadbi najviše posvetila unuku Zoranu kojeg je čuvala.
Dojmovi su se donekle slegli.Još uvijek sam malo iscrpljena nakon nešto više od dva tjedna.Za mene je psihički napor veći izazov od fizičkog.Iako mi je sam dan vjenčanja bio lijep,izmorila me svetkovine, uključujući ukrase i čuda. Ja sam ostao do četiri ujutro, a oni do šest. Sve je bilo super. Mirko je tamo iznajmio sobu u kojoj su spavali. Najviše pažnje zaokupljao je unuk.
Što ste onda radili na moru prije vjenčanja da vam se čini da se nije dogodilo?
Najgore mi je bilo to što me to umorilo. Sin me obavijestio da nemam ništa raditi kad sam se u utorak vratila kući. To je bila prava situacija. Divim se njemu i Bojani na trudu da sve urede kako treba. tako su mladi, a nisu ni mišić pomaknuli.
Koji vam je dio dana vjenčanja bio posebno dirljiv?
– Kada su Bojanu vodili iz Titela, u njenu kuću. Činilo mi se kao da je samo vodim, iako je u našoj kući već dvije godine. To me je jako dirnulo, posebno kada su izvodili onu pjesmu o roditeljima i djeci. .Tada sam bila tužna što sam sama i što sa mnom nije Mirkov otac i moj pokojni suprug.
Jesi li pustio suzu?
– Da, tamo sam plakala jer mi je bilo malo teško.
Mirko se vjenčao u istoj crkvi u kojoj je kršten, a tu se krstio i njegov otac Zoran.
To je točno. Za mene je bilo izuzetno teško i emotivno. Bojala sam se da ću zaplakati ako o tome pričamo na vjenčanju. I ja sam htjela ustati i pozdraviti goste, ali svaki put kad bih počela pričati o tome, slomio bi se i zaplakao.
Što bi tog dana otac Zoran rekao Mirku?
Rekao bi mu da je, kao i ja, ponosan na njega.
Što ste im poklonili za vjenčanje?
Ne bih o tome. Svojoj sam djeci dao sve u životu, a tako ću i ubuduće.
Gdje će Mirko i Bojana provesti medeni mjesec?
Nisam svjestan toga. Bez sumnje planiraju. Stalno se sele. Osim toga, ne obavještavaju me o svojim putovanjima; nego me obavještavaju samo dva dana ranije.
Kad je u javnost odjeknula vijest da je Nikola Buha, Mirkov kum, već godinu dana u kućnom pritvoru zbog oružja, izazvala je buru u medijima.
To su Mirkovi posjedi i mogućnosti. To se mene ne tiče. Nikola je dobar dečko, znam.
Čuo sam da su se Mirko i Bojana razboljeli nakon fešte?
Imali su virus želuca, grla i nosa. Sve je bilo od umora i stresa. Ništa strašno.
Jeste li Cecin izostanak s vjenčanja pripisali sebi?
Javila mi se. Poželela mi je sve najbolje. Imala je nastup i bila je iscrpljena. Veljko i Anastasija su njih dvoje. Oni su njihova generacija i njihovo društvo, pa je ovo važno. Ceca, razumem; Također se razbolim kad moram nekamo ići. Veselim se što ću tamo stići, ali je kaos kad stignem i spremim se.

admina