POGLEDAJTE PRVU IZJAVU KRISTIJANA GOLUBOVICA

POGLEDAJTE PRVU IZJAVU KRISTIJANA GOLUBOVICA

Kristijan Golubovi nije izdržao ni mjesec dana u Bijeloj kući, unatoč tome što je u Zadrugu 6 ušao kao jedan od glavnih favorita i unatoč njegovom oduševljenju ovogodišnjim događajem, s obzirom na to da čeka treće dijete.
Žestoki je u nedjelju ujutro diskvalificiran jer je fizički nasrnuo na kaskadera Uru Certija. Nakon toga je uhićen u Imanovcima i odveden na obavijesni razgovor.
Golubovi se oglasio dan nakon što se vratio trudnoj vjerenici Kristini Spalevi i ispričao svoje prve dojmove iz imaginarija.
Dobro sam. Bivši zaposlenik jedne zadruge započinje riječima: “Sa ženom sam, šetamo i idemo u kupovinu.” Zatim dodaje: Osjećam se kao da se ništa nije dogodilo jer je sve normalno.
Golubovi se osvrnuo na svoje ponašanje prema Certiju, istaknuvši da je u početku bio isprovociran kao čovjek i da ne bi požalio ni da ga je ubio.
– Uro je lažov koji stalno maltretira okolinu. Ušao je u Zadrugu i vrsni je sadista. Vrijeđao je ljude, polijevao ih vrelom vodom i čajem, bacao im hranu, odjeću i rublje u smeće, a neke i pljačkao. njih iznimno vrijednih predmeta.Što više mogu reći? Uzeo je pramen kose s čovjekovog tijela i tjemena. Ne bi mi bilo žao da sam ga ubio jer nisam mogao gledati, zato sam i postupio kako jesam. Radio bih kao rob, ali roditelji od ljudi koje je mučio dolazio bi me posjetiti. Golubovi je fatalistički opisao protekle dane i svoja osjećanja prema kaskaderu Rijaliti plus.
Kristijan je samo izjavio da je policijski razgovor prošao dobro te da je saznao zašto je priveden.
Bio sam građanin kad sam išao na obavijesni razgovor. Na upit jesam li pretukao “ertija” rekao sam da sam pomogao zaštitarskoj ekipi da spriječi nasilnika u nasilju. To je bilo sve, a ako Uro misli da sam ga tukla neka me privatno tuži; vidjet ćemo jesam li ili nisam, rekao je.

admina