POGLEDAJTE DA LI STE VI MEDJU OVA TRI ZNAKA KOJA CE IMATI SRECE U NOVCIMA OVE GODINE

POGLEDAJTE DA LI STE VI MEDJU OVA TRI ZNAKA KOJA CE IMATI SRECE U NOVCIMA OVE GODINE

Ovaj put o nadolazećim razdobljima u 2023. govorio je ruski astrolog Pavel Globa.

Globa je poznat po svojim astrološkim predviđanjima. Iako je na nebu čak šest retrogradnih planeta (Neptun, Uran, Pluton, Saturn, Jupiter i Merkur) , situacija će biti drugačija 2023. pa će određeni znakovi imati šanse za uspjeh. Otkrio je koji znakovi prate razdoblja sreće i blagostanja.
Tri znaka će imati sreće u 2023.
U 2023. godini najviše sreće imat će Blizanci. Uspješno će ostvariti sve svoje planove, a financijska situacija će im se značajno popraviti. Radite na projektima i idejama koje se u vama već dugo “kuhaju” koristeći prednosti zvijezde se slažu u vašu korist.
I oboljeli od raka uživat će saznati da im se život poboljšava! Uz malo truda dobit će sve što žele u 2023., uključujući bonus na poslu, ekstravagantne darove, pa čak i dobitke u igrama na sreću!
SKOPRIJA Škorpionu predstoji neslućeno bogatstvo! Ovo dolazi sasvim zasluženo, iako neočekivano, jer će najvjerojatnije biti rezultat mukotrpnog rada i truda na poslu. Moguće je da će vam se ponuditi novi, puno bolje plaćeni posao, velika povišica ili promaknuće. Ipak, zvijezde vas upozoravaju da ne pravite ishitrene troškove!

admina