OVA 3 ZNAKA ĆE OD 1. OKTOBRA IMATI ŠTA POŽELE

OVA 3 ZNAKA ĆE OD 1. OKTOBRA IMATI ŠTA POŽELE

Za njih dolaze bolji dani

Nebeski proroci navode da će tri horoskopska znaka imati najviše prilika za izniman napredak i suštinski rad na svom životu. Otkrivamo tko su top izbori sretnih zvijezda u listopadu, prenosi Žena.rs

Lav

U listopadu će se vrući Lavovi zapravo htjeti izdvojiti koliko god se razumno moglo očekivati ​​na polju profesije. Vaša radna sposobnost i učinkovitost, uz funkcionalan položaj, pomažu vam u prevladavanju novih težnji. Vrijeme sredine žetve za Lavove može se odrediti kroz postignuća u zvanju. Moguće je da ćete dobiti idealnu poziciju i postići priznanje među suradnicima i šefovima. Kako god bilo, nemojte se pretjerano ohrabrivati, usredotočite se na nove obveze.

Djevica

Listopad će biti dug niz osjećaja i ljubavi za Djevice. Usredotočit ćete se na jačanje odnosa sa svojim suučesnikom. Sjećajući se svojih stručnih obveza, možete pronaći pravu ravnotežu i odvojiti nekoliko minuta za svoje prijatelje i obitelj. U slučaju da vaš odnos sa suučesnikom u zadnje vrijeme nije bio dobar, možda će vam zajednički bijeg pomoći da oživite svoje osjećaje. Moguće je da ćete krajem listopada saznati poticajne vijesti vezane uz obitelj.

Strijelac

Fokalna točka Strijelca u listopadu bit će na utvrđivanju stručnih položaja. Zapravo ćete htjeti pokazati svoje prednosti i sposobnosti i steći tlo u svojoj profesiji. S novom pozicijom doći će i nove obveze, ali i povećanje plaće. To će vam omogućiti velike kupnje i čak ispuniti svoj stari san.

admina