OVA DVA ZNAKA DOBRO DA SE PRIPREME ZA OKTOBAR

OVA DVA ZNAKA DOBRO DA SE PRIPREME ZA OKTOBAR

Za dva horoskopska znaka dug listopad neće biti najbolje razdoblje

Ovan

Nakon zanimljivog ljeta, nećete odobravati razdoblje u koje ulazite. Osjećate se pomalo obeshrabreno i češće ćete preispitivati ​​sve i svašta. Vaša će osobnost posebno doći do izražaja. Skloni ste grubim odgovorima i eksplozijama bijesa. Trebao bi se smiriti. Posvetite se sportu i razmišljanju.

Ovo nije najpovoljniji vremenski okvir za rad, ali uvijek ste spremni suočiti se s izazovima. Razgovarajte s nekim tko razmišlja smirenog uma kako biste igrali pametno. U slučaju da shvatite kako kontrolirati svoju sklonost, potpuna razlika u uvjetima je zamisliva kao podrška sebi.

Škorpion

Nerado primate još jednu poslovnu ponudu, iako to nije vaš stil. Ovo je razdoblje kada možete prijeći u stanje lijenosti. Propustit ćete nevjerojatnu priliku da zaradite značajne svote novca i to će vas kasnije pojesti. Ne biste trebali rasipati energiju na pogrešno otvorena vrata. Škorpioni u vezi mogu niotkuda odlučiti se razdvojiti ili neočekivano uživati ​​u još jednom obožavanju ili iskustvu. Vaši pokreti u ovom razdoblju neće biti potpuno razvijeni i mnogo ćete žaliti nakon određenih aktivnosti. Istovremeno, doista ćete sudjelovati u određenim potezima.

admina