MILAN SINOĆ PROČITAO PORUKE KOJE JE ZADRUGARKA SLALA VODITELJICI ZADRUGE

MILAN SINOĆ PROČITAO PORUKE KOJE JE ZADRUGARKA SLALA VODITELJICI ZADRUGE

Voljela je Agreeable!

Dosadašnja uslužna voditeljica RED TV-a Sanja Stanković otkrila je prepisku sa simpatičnom ulogom Sofijom Unom Manić koja je sve zaprepastila.

Ona je u emisiji “Pitam za druga” na CRVENOJ TV otkrila da je s njom u kontaktu bila i njena bivša Jovana Tomić Matora, Sofija Una Manić koja je u toku, te je tražila da njen saradnik pročita poruke, što je on i učinio.

– Dakle, poslala je u pola iza dva ujutro. To je Sofija Una Manić, izražava se: “Aman, smisli kako ćeš govoriti.” Nemate pojma kako naglasiti, stalno pokušavate oponašati beogradski komplement. Nemaš sramote. Makni te svinjske obraze i vozi. Hvala bogu, Matora te je dodatno ostavila kad je vidjela kakav si i što si – važno je za poruku, a poslije je moderatorica nastavila perutati:

– Skini se s Eda i Dragane. Iz kojeg razloga se stalno uključujete u raspravu i postavljate mu pitanja kao da ste pionir. Radoznali ste i bezobzirni. Maknite se i više udaljujte od pojedinaca. Ne sjećamo se da se itko u emisijama ponašao iritantnije. Nesofisticirani glupan bez svakodnevnog rasporeda! Bavi se onim tko te voli, a to još nitko nije majka. Unatoč tome što osim toga više voli očuha nego svoju sjajnu djevojčicu. Bože! Nemoj gnjaviti Eda, ti bis*sualna propalice na baterije.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/08/sanja.png

admina