POGLEDAJTE KOJA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA CE SE OBOGATITI U NAREDNOM PERIODU

POGLEDAJTE KOJA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA CE SE OBOGATITI U NAREDNOM PERIODU

Mars, planet rata i aktivnosti, kreće retrogradno od 30. listopada 2022. i bit će u ovoj fazi do 12. siječnja 2023., dok će u indikaciji Blizanaca ostati do 26. hoda 2023.

Kako Mars ostaje dosta dugo u znaku Blizanaca, kao planet energije, inspiracije i aktivnosti, horoskop otkriva da donosi nemire, oluje, pogreške, koliko god ih briše, isto tako se taloži i ponovno uspostavlja.

Njegov će utjecaj biti jak u sljedećih nekoliko mjeseci i potiče nas da prevladamo osjećaje strepnje, blokada i prepreka. Iako ova interakcija može biti test, ona nas doista oslobađa od svog cinizma koji se nakupio u nama. To je bitno za nastavak postojanja naših fantazija i našeg najistaknutijeg razloga.

Mars se bavi našim osjećajima strepnje, ali osim toga našim razinama energije, našom sposobnošću da napravimo korak, našom muževnom stranom, našom slikom o sebi, mozgom, našim interesima i seksualnim nagonom. To dodatno pokazuje administrativne sposobnosti i tvrdoglavost. Marsu su potrebne oko 2 godine da prođe kroz indikaciju Blizanaca, a tijekom retrogradnog ciklusa manevrira nas u prošlost, tjera nas da preispitamo one svakodnevne probleme na koje se odnosi energija planeta.

Tri horoskopska znaka dobit će iznimnu erupciju energije.

Ovan

 

Mars je vaš vladar, pa će njegov utjecaj biti zaista značajan. Pokušajte stalno imati nešto za raditi, ako ne, postat ćete zlovoljni i iznimno nervozni. Pod pretpostavkom da imate pothvate koji bi trebali biti mogući brzo i učinkovito, neka vam to bude najupečatljivija aktivnost. U tom smislu, sačuvat ćete svoju solidarnost za poteškoće koje vas očekuju.

Blizanci

Ovo će biti tvoje vrijeme, tvoje drugo vrijeme da zablistaš. Jeste li već neko vrijeme čekali da odaberete? Ovo je putovanje koje će vam pomoći da napravite značajan korak i može vas dovesti do mističnog postignuća.

Slobodno se upustite u potpuno nove pothvate, osobito one koji u vama bude istinsku energiju. Pod pretpostavkom da vam srce igra, Mars vam savjetuje da idete tamo gdje vas taj otkucaj odvede.

Vodenjak

Dok Mars putuje kroz vaš srdačni, prozračni znak, također ćete naići na bujicu ogromne inventivnosti. Sada je idealno vrijeme da konačno kapitalizirate svoju sposobnost, kreativni um, oštroumnost, to nisu karakteristike koje drugi s takvom lakoćom rasipaju.

Recite drugima da trebaju više vidjeti vrijednost vaših revolucionarnih misli i nove metodologije. Novčano ispunjenje će još više ojačati vašu inspiraciju.

admina