POGLEDAJTE ZENA OTKRILA DVA SUPER TRIKA ZA PEGLANJE ODJECE – BEZ PEGLE

POGLEDAJTE ZENA OTKRILA DVA SUPER TRIKA ZA PEGLANJE ODJECE – BEZ PEGLE

Kako popraviti odjeću bez glačanja?

Svatko od nas se jednom našao u situaciji da očajnički treba nešto pritisnuti, a naša pegla ili ne radi ili je zapravo nemamo. Srećom, postoji odgovor na ovo pitanje. Australka pronašla lukav štos koji popravlja ormar bez pegle!

Australsku tiktokericu Milu Shantel u ovoj organizaciji nazivaju osobom koja ima odgovor za svaki obiteljski problem. Na njezinom profilu proći ćete kroz skromnu hrpu vratolomija koje su osnovne i uvjerljive.

Na taj način, da biste popravili stvari bez glačala, postavljanje izuzetne kombinacije dvaju sastojaka je ključno. Pomiješajte jednu čašu vode i jednu žlicu regeneratora za kosu, a zatim naspite kombinaciju u bočicu za prskanje. Zatim, u tom trenutku, poprskajte tekućinu po jako zgužvanoj odjeći i zagladite je sredinom ruku. Bit ćete iznenađeni načinom na koji će vaša odjeća brzo izgledati svježe izglačana.

Postoji još jedan štos koji Shantel preporučuje.  Za njega vam je potrebno više sastojaka, ali ne morate ništa sami da peglate. U dvije šolje vode dodajte jednu kašiku bijelog sirćeta da omekša tkaninu i jednu kašiku regeneratora da “opusti” vlakna. Porskajte odjeću, pa je okačite na vješalicu i ostavite da se osuši. Šantel garantuje da će za deset minuta sve neravnine i nabori nestati!

admina