POGLEDAJTE KAKO DA ODRZAVATE CISTOCU TAMO DOLE – SVI RADE ISTU GRESKU

POGLEDAJTE KAKO DA ODRZAVATE CISTOCU TAMO DOLE –  SVI RADE ISTU GRESKU

Ginekolog otkrio kako se pere intimna regija, iznenadićete se!

Primjerena intimna čistoća put je do dobrog zdravlja svake dame i štiti je od raznih bolesti. Snažno sredstvo za čišćenje, koje mnogi ljudi zapravo koriste dok se u pravom smislu “ne izliže”, može poremetiti pH ravnotežu i narušiti dobrobit, ističu stručnjaci.

Istina je da takva snažna sredstva kao što je sredstvo za čišćenje isušuju sluznicu, stvarajući tako povoljnu klimu za razvoj organizama, mikroorganizama i bacila. Čežnja da svoje privatno područje održimo čistim i da eliminiramo sve mikrobe dovodi do suprotne razlike…

“Iz kojeg razloga doista želimo legitimnu udobnu čistoću? Da očistimo ovo područje od svih kontaminacija i spriječimo pojavu i širenje bolesti. Ovo je osobito značajno pod pretpostavkom da se bavite sportom i kada je sredina godine, ili barem temperatura je visoka”, kaže ruski ginekolog Kamil. Bahtiarov.

Ginekolog je primijetio da nikada ne treba pretjerivati ​​s osobnom čistoćom. Oprano je samo područje oko njih. Nije važno ispirati rodnicu iznutra, pogotovo ne snažnim sredstvima za čišćenje i pripravcima. U tom smislu povećavate mogućnost kontaminacije, što može dovesti do sterilnosti.

Nadalje, što bi bilo dobro da koristimo umjesto običnog sredstva za čišćenje ili gela za tuširanje? dr. Kamilina preporuka je da se koriste specifični šamponi za uže područje, jer oni od sada imaju umjeren pH s ciljem da ne isušuju sluznicu i osjetljivu kožu intimnog područja. Štoviše, takvi aranžmani, općenito govoreći, djeluju antibakterijski i ublažavajuće. Preporuka stručnjaka je odabrati najjednostavniju organizaciju, bez aroma i sorti. U tom smislu, bit ćete sigurni da ste se klonili potencijalnih energetskih reakcija.

admina