POGLEDAJTE NAJBOLJI RECEPT ZA OTKLANJANJE BOLOVA U LEĐIMA I ZGLOBOVIMA

POGLEDAJTE NAJBOLJI RECEPT ZA OTKLANJANJE BOLOVA U LEĐIMA I ZGLOBOVIMA

Konstantna agonija prema leđima i zglobovima zbog šetanja po cementu i crnim krovovima, dugog sjedenja na radnom mjestu i nepomicanja, svakako je jedan od najvećih prigovora pojedinaca danas.

U moru različitih strategija, aranžmana i lijekova, preporučamo ulje češnjaka koje bi vam moglo biti od koristi.

Ta ljudska spremnost možda može održati zglobove u dobroj formi, umanjiti muke i riješiti se raznih posljedica koje idu uz prethodno spomenuto gunđanje.

Spremnost:

Očistite 400 g češnjaka i sitno nasjeckajte. Stavite u posudu i prelijte litrom izvrsnog sirovog biljnog ulja, najbolje maslinovog ili suncokretovog.

Zatvorite posudu poklopcem i ostavite je na tamnom mjestu na sobnoj temperaturi. Ostavite da tako stoji neko vrijeme. Svaki dan protresite posudu.
Na kraju ćete dobiti ulje od češnjaka koje procijedite kroz tri sloja gaze ili dva puta kroz malu plastičnu cjediljku.

Primjena:

Ulje se utrljava u bolna mjesta, na primjer, u donjem dijelu leđa u slučaju osteohondroze (“kosti prolaze”), bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama ako se pojavi artroza.

Pokrivena je plastičnom ambalažom i za sada čuvana. Češnjak dalje razvija distribuciju krvi u bolnim zglobovima, čime pomaže u ponovnom uspostavljanju njihovih sposobnosti. Liječenje bi trebalo trajati najviše dva mjeseca.

Napomena: lijekovi za ljude nisu recepti, ali ublažavaju moguće bolesti. Za sve zdravstvene probleme koje imate, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom liječnikom.

admina