EVO KOJI JE NAJBOLJI LIJEK ZA PREHLADU I BOLOVE

EVO KOJI JE NAJBOLJI LIJEK ZA PREHLADU I BOLOVE

Trenutačno možete zanemariti recepte, jer postoji konvencionalna tehnika koja može riješiti vašu mučninu

Konvencionalno ljudsko rješenje za ove vrste pogoršanja kaže da biste trebali jednostavno upiti komad pamučne vune 50% tekućine, a zatim ga staviti u pupak.

Možda zvuči bizarno, ali kažu da će brzo umiriti tijelo, ublažiti muke i spriječiti šmrcave, prehlade i gripu. Ova tehnika opušta mišiće i bez obzira na to vrijedi je isprobati prije lijekova jer ne može uzrokovati nikakvu štetu.

KAKO JE UKLJUČITI Ako dođe do pojave Ženske agonije?

Namočite vatu u 50% tekućine i istisnite ostatak. Lezite na leđa, stavite vatu u pupak i nježno je pritisnite nekoliko trenutaka. Potom zalijepite žbukom ili stavite ručnik ili nešto gotovo identično i stanite malo – pogoršanje bi uskoro trebalo nestati.

ŽELUDAC Povrijeđen

Još jednom namočite vatu u piće i istisnite obilje. Lezite na leđa, a zatim vatu stavite u malo soli i stavite je u pupak. Lagano pritisnite nekoliko trenutaka, zatim na tom mjestu pokrijte fiks ili pritisnite vatu ručnikom i odmotajte dok pogoršanje ne nestane.

PREHLADA I GRIPA

Još jednom vatu prelijte tekućinom, ostacima i stavite vatu u pupak te pokrijte zavojem ili nečim skoro identičnim da ne ispadne. Slično se možete kretati po kući u ovoj strategiji, jednostavno osigurajte da pamučno runo ostane u pupku oko dva sata. Uskoro biste se trebali osjećati bolje i možete ponoviti metodologiju ako je temeljna.

admina