UPOZORENJE OVI ZNAKOVI ZODIJAKA TREBAJU BITI OPREZNI NA JESEN

UPOZORENJE OVI ZNAKOVI ZODIJAKA TREBAJU BITI OPREZNI NA JESEN

Od kraja rujna pa sve do jeseni očekuje nas bliska kombinacija Sunca i Venere. Ova će energija najviše utjecati na nas od 20. do 23. listopada, osobito na one koji su na svijet došli pod znakom Bika ili Vage. Od 18. listopada do 18. studenog Lavovi će se susresti s problematičnim razdobljem. Jesen će biti događaj za pojedince u ovom horoskopskom znaku da se usredotoče na svoju dobrobit.

Horoskop za vrijeme žetve upozorava da nas očekuju dvije značajne misteriozne prilike – pokrov koji će na nas djelovati od 25. listopada do 23. studenog, kao i retrogradni Mars u Blizancima, koji donosi različite zablude i sukobe.

Mars u Blizancima bit će u borbi s Neptunom u Ribama dok je u retrogradnom kretanju. Ova će perspektiva posebno utjecati na Blizance, Djevicu, Strijelca i Ribe. Trebao bi paziti!

Budite oprezni i izbjegavajte potencijalni rizik. Kako se obično kaže: “Tko je opomenut, taj je opremljen!”. Istovremeno, Škorpioni će biti posebno nemoćni, jer se retrogradni period Marsa amblematski događa u osmoj kući, koja je odgovorna za hitne slučajeve i epizode.

Lavovi i Vodenjaci mogu biti dovedeni u napete i opasne okolnosti od strane osoba oko njih, poput partnera, mladića, suputnika i, iznenađujuće, autsajdera. Zaslužuje biti oprezniji u povezivanju s osobama oko sebe, bolje je sačuvati tihu komunikaciju. U trenutku kada vas nečije riječi povrijede, dajte priliku onome što se događa da utihne i sagledajte kako će druga strana odgovoriti.

Od kraja rujna pa sve do jeseni očekuje nas bliska kombinacija Sunca i Venere. Ova će energija najviše utjecati na nas od 20. do 23. listopada, osobito na one koji su na svijet došli pod znakom Bika ili Vage.

Problemi u vezi pokazat će se u postojanju ovih znakova: bit će teško otkriti vašeg suučesnika, kao i riješiti nekoliko pogrešaka u obožavanju koje su proaktivno imale nesretne rezultate. Isto tako, u ovom razdoblju bolje je smanjiti isključive zahtjeve partnera.

Od 18. listopada do 18. studenog Lavovi će se susresti s problematičnim razdobljem. Jesen će biti događaj za pojedince u ovom horoskopskom znaku da se usredotoče na svoju dobrobit.

Manjak Sunca općenito teško pogađa Lava, a studeni/studeni je mjesec kada treba obratiti posebnu pozornost na razine hranjivih tvari i neosjetljivost. Ovaj put, zbog iznimnih planetarnih utjecaja, studeni/studeni bit će mnogo ozbiljniji.

Najproblematičnije razdoblje za Lavove počet će 3. studenog, s vrhuncem od 6. do 7. studenog. Ovo će vrijeme natjerati Lavove na neizvjesnost, da se usredotoče na svoje osjećaje straha koje su prigušili negdje u sebi.

Posljednji mjesec predzime tjera ih da se potope, da se posvete svom unutarnjem stanju. Prilike i osjećaji koji će se pojaviti u današnje vrijeme bit će u velikoj mjeri povezani s obiteljskim pričama. Kako biste održali korak s prethodnim samopouzdanjem, trebat će vam pomoć bliskih osoba – bit će vam teško sami donositi odluke.

Očekuje nas još jedna kritična prilika – zasjena na suncu 25. listopada. Ovdje dolaze povišeni interesi, posebno za Lavove.

Lav i Vaga trebali bi biti nevjerojatno oprezni, trebali bi pokušati ne donositi značajne odluke i ne poduzimati nepromišljene radnje. Vitalni predmet zasjenjivanja su veze, koalicije, strategije. Zasjenjivanje će utjecati na ono što se događa u privatnim vezama, razotkriti neriješene sukobe i dogovore.

Dva tjedna od 25. listopada do 8. studenog donijet će ključne ilustracije odnosa za Ovna i Vagu. Tijekom vremenskog okvira platna, držanje podalje od ogromnog napretka i promjena što se tiče organizacije i braka je značajno.

Takve će aktivnosti kasnije imati negativne posljedice. Ovan i Vaga trebali bi se uglavnom posvetiti novcu u studenom/studenom, klonite se rasipanja.

admina