EVO ŠTA ZNAČE BROJEVI I SLOVA NA JAJIMA

EVO ŠTA ZNAČE BROJEVI I SLOVA NA JAJIMA

Prirodna jaja su skupa i ne pristupaju svi domaćim jajima. Zbog toga je moćna Nastasja Nedimović snimila video na svom Instagram profilu i na taj način pomogla velikom broju pojedinaca iz naše zemlje da saznaju sve o kupovini u našim prodavnicama.

“Podjela je prikazana brojevima na zavežljajima. Nula označava prirodna jaja, koja su uz to i najskuplja. Broj 1 označava jaja koja slobodno lutaju. To su kokoši koje energiju ulažu vani, približavaju se normalnoj hrani, kukcima i travi i imaju prostora i rade bezrezervno. Također, bave se najidealnijom odlukom usporedivom s cijenom i ponudom u našim poslovnim sektorima.”

Nastasja dodatno kaže da su ovi brojevi od 0 do 3 na stvarnoj oznaci, koja je zalijepljena na smotuljku, obično je naknadna misao, napisana malim slovima koliko se može očekivati, tako da se ne vidi – nije’ t sličan onome na prednjoj strani, gdje su slike, naziv robne marke i tako dalje reklamne vratolomije, trenutno iza.

Ona dalje govori da broj 2 na svežnju predstavlja razvoj poda.

“Kokoši nisu u ograđenom prostoru, nego ne ulažu energiju vani, ne jedu svoju uobičajenu hranu, zbijene su u malom prostoru i ne kreću se bezrezervno. Zamislite da su kokoši otvoreno šetati po podu, ali to ni u kom slučaju nije istina.”

Pred kraj je broj 3, koji pokazuje ograničenu reprodukciju, kaže Nastasja i pokazuje snop na kojem piše da se radi o farmi, a da se kokoši zbrinjavaju dodacima biljnog porijekla.

“To je loše u svakom slučaju, kokoši su u ograđenom prostoru, spakirane su, nikada se nisu pojavile, prava hrana. Ovako, nemojte to dobiti ni na koji način”, kaže Nastasja, bivša novosadska vaterpolistica, sila koja nagovara na promjenu strašnih životnih sklonosti, dama koja je u trudnoći pobijedila bolest.

Izdvaja jednu vratolomiju.

“Na paketu piše veganska prehrana koka-kole, 100 posto regularna. Također, prema broju 3 na paketu, možemo vidjeti da su jaja iz ograđenog prostora ili baterijskog uzgoja.”

Još jedan štos je paket na kojem piše ranch.

“Vjerovat ćete da su to nevjerojatna jaja, ali to je zapravo broj 3 u paketu – na ovaj način ograničite uzgoj.”

Za kraj Nastasja precizira što još treba tražiti na paketu pri kupnji jaja.

“Za jaja koja su u paketu od manje od šest komada, omega se sastoji od njih. Pokušajte ne podleći ovim prijevarama, to je kultiviranje ograđenog prostora, to je jednostavno pristojan promotivni trik.”

admina