ŽELJKO MITROVIĆ PROGOVORIO O ŠESTOJ SEZONI ZADRUGE

ŽELJKO MITROVIĆ PROGOVORIO O ŠESTOJ SEZONI ZADRUGE

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Grupe, nastavio je svoje elitno gostovanje kod Jovane Jeremić u emisiji “Novo jutro” i razgovarao o novoj TV sezoni i početku “Zadruge 6”, koju svi nestrpljivo čekaju.

– U “Zadrugi” će biti list, gledaoci će to vidjeti za pet dana. Napokon ćemo shvatiti dizajn “Shark Tank”, imat ćemo svakodnevnu seriju koja počinje oko Nove godine, “Pelagijin vijenac”, možda će biti i po dvije epizode dnevno. Napokon, novo vrijeme “Pinkovih zvijezda”, imali smo malo slobodnog vremena da napravimo nova doba darovite djece, stasala su nova sposobna doba. Bit će mnogo velikih pothvata. “Shark Tank”, ja ću biti jedan od članova. Naša 4 koja će zapravo htjeti doprinijeti, to su ogromna imena, predložit ću da budu Mišković, Bogoljub Karić… Pojedinci donose i iznose razmišljanja, a mi se borimo da vidimo tko će sudjelovati u podršci.

– Izvrstan je za buđenje korisne duše. Utakmica je između nas, tko će ponuditi više prije i pred milijunskom masom ljudi. Riječ je o svojevrsnoj inovativnoj TV drami bez scenarija. To je uzbudljivo za pojedince koji su se počeli zamagljivati ​​u inovativnoj tami. Bit će potaknuti da se iskreno trude i šalju ideje. Karić je priznao, a ja ću iduću nedjelju vidjeti Miškovića i pitati ga. Vrlo je vjerojatno najpoznatijeg dizajna u Americi – otkrio je Željko.

admina