OVAKO IZGLEDA KUĆA MARKA OSMAKČIĆA U ŠVICARSKOJ LIČI NA ŠTALU KAŽU

OVAKO IZGLEDA KUĆA MARKA OSMAKČIĆA U ŠVICARSKOJ LIČI NA ŠTALU KAŽU

Sredinom lipnja, prijašnji partner Marko Osmakčić pohvalio se u svojim interpersonalnim organizacijama navodno novom luksuznom kućom koju radi u Švicarskoj. Kako je skrenuo pažnju u svojoj izjavi na Tik Toku, kuća koju je snimao njegov je novi dom.

– Nova kuća! Moj dom, Švicarska – skladao je, a u svjetlu videa mnogi su primijetili da su kuća, dvorište i pogled super, ali su se i zapitali odakle Marku tolika količina novca, s obzirom na to da je dužan platiti Pinku enormnu plaću za način na koji je napustio nenapisanu TV dramu.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2022/08/u-vk9kpTURBXy84MTYxNWQ0ODY5NjQ1ZWUxYzljMWY3MGQyN2E0ZjZlOC5wbmeQgaEwBQ.jpg

Naime, kuća koju je podijelio svojim organizacijama nipošto nije njegovo vlasništvo i nije ju kupio, budući da su on i njegova obitelj u debelom minusu – najvećim dijelom zbog kazne od 50.000 eura koju je dužan je platiti za lažiranje smrti svoga tate Franje. plaća stvaranje.

U svakom slučaju, činjenica je posve neočekivana, a mi vam otkrivamo na što zapravo liči Osmakčićev dom u Švicarskoj, kako je za Puls Online rekao jedan od njegovih pratitelja.

– Svi koji poznajemo Marka ovdje u Švicarskoj shvaćamo da on laže gdje god dođe. Kuća koju je oslikao ni u kom slučaju nije njegova. Nije toliko da on ne može podnijeti troškove takve kuće, ali o njoj može sanjati. – završava žarište za Puls Online, koji je dodatno poslao i snimku Osmakčićeva doma u Švicarskoj.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2022/08/Y2Kk9kpTURBXy83MGZkNmZiNjgxN2Y0MmI5MzcxNDI5OTI3Yjk2MTEzNy5wbmeQgaEwBQ.jpg

– Njegova se prava kuća iskreno čini kao pomoćna zgrada kada se gleda sprijeda. Stanarine u Švicarskoj su skupe i šokiran sam da su se dosjetili toliko uštedjeti. Ova disciplina iz Zadruge samo će im naštetiti – zatvara naš izvor koji je poslao i fotografije Osmakčićeva doma u Švicarskoj, koje su se pojavile u jednoj neformalnoj organizaciji, a koje doista pokazuju da je njihova kuća daleko od bogatstva kako ju je Marko predstavio. svojim pristašama.

admina