POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA OVA PJEVAČICA

POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA OVA PJEVAČICA

Ivana Banfić, pjevačica čiji su glas obožavali svi iz okruga, danas živi daleko od očiju javnosti i uzbuđenja. Ona je devedesetih bila na razini svoje profesije, kao neprikosnovena zabavljačica dance scene, a poslije su dominirale loše navike.

Dok je na poslovnom planu nizala brojne pobjede, u povjerljivom životu nailazila je na iznimna nezadovoljstva. Da bi ih osvojila i napredovala, utjehu je potražila u alkoholu.

Naime, Ivana je dosta dugo bila u vezi s Robertom Magićem, no uslijedio je razvod. Dugo nije mogla pronaći mir s tom stvarnošću. Postala je svjesna da alkohol preuzima kontrolu nad njom u sve većoj mjeri, te je 2005. tražila centar za oporavak. Ispostavilo se da nikad ne bi mogla izaći s boljim izborom, budući da je smislila kako prebroditi to mučno razdoblje.

Štoviše, ne samo to. Ponovno se beznadno zaljubila, ističući da je veselje pronašla u svom dugogodišnjem suučesniku Kruni Ladišiću. Spojili su se kradomice, uz obrazloženje da bi radije da taj dan nisu bili medijski opkoljeni. Zatim je stigla najradosnija vijest za Ivanu – ostala je u alternativnom stanju. Jedna od njezinih najznačajnijih želja bila je zadovoljiti svoj posao majke, no bez obzira na to imala je neobuzdani prijevremeni prekid.

– Bilo je jadno, teško priznati sve to, ali ja sam ratnik i priznao sam sve što se dogodilo. Plakali smo, išli na put u Mariju Bistricu. Prošetali smo 64 kilometra i tu sam zapalio svjetlo za tu malu dušu. U peticiji sam otkrila smisao za pomirenje – rekla je svojedobno Ivana, koja je sina Jana rodila u 37. godini.

Ističe da je cijelu drugu trudnoću provela u strahu, ali da je imala izuzetnu pomoć svoje bolje polovice.

– Suočila sam se s sljedećom trudnoćom, a nakon toga s izuzetnim osjećajem straha da ne ponovim sličnu situaciju. Bilo kako bilo, on je tu, izrazi zahvalnost Bogu, živ je, čvrst, blažen i sretan. Vesela sam i zahvalna na ovom nevjerojatnom poklonu – rekla je pjevačica.

Za svoje godine zapravo izgleda nesvakidašnje, a čini se da se ni na koji način ne želi u potpunosti vratiti glazbenom pozivu.

Osjećaj pomirenja sa svojom dragom osobom otkrila je u mjestu 11 km od Petrinje – Staroj Drenčini, gdje se par preselio prije nekoliko godina. Štoviše, trenutno sudjeluju u gradskom načinu života.

2714249-ivana-banfic-ff

Kao obitelj, bila nam je potrebna promjena i pokušaj alternativnog načina života od velegradskog. Moja druga osoba i ja volimo prirodu i na ovaj ili onaj način nam je došla naglo. Započeli smo još jedno iskustvo, život na otvorenom. Preuređujemo staru kuću u stilu ranča i tamo živimo. Možda nije tako jednostavno i fantastično kao što se činilo – ispričala je prije nekoliko godina hrvatskim medijima.

Štoviše, dodala je da je doživjela mnogo novih susreta otkako je počela voditi alternativni stil života.

-Grijanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i brojni drugi novi susreti koje do sada nismo doživjeli. Divno je i spokojno. Nova klima, novi pojedinci, nova rodbina. Sve je to budalaština i novo – kaže melodični majstor.

Ivana često dijeli fotografije na svom Instagram profilu, a na njima se vidi da joj je dan jako natrpan gradskim obavezama, što je, kako kaže, uvelike opušta i ispunjava.

admina