ZA NJU KAŽU DA JE NAJBOLJE OBUČENA ŽENA U REGIONU POGLEDAJTE TKO JE U PITANJU

ZA NJU KAŽU DA JE NAJBOLJE OBUČENA ŽENA U REGIONU POGLEDAJTE TKO JE U PITANJU

Hrvatska pjevačica Nina Badrić poznata je po svojoj veličanstvenoj želji za odijevanjem i stilom dizajna koji nikada nije “pretjerano”, “ni pretjerano malo”.

Nina Badrić oduvijek je neustrašiva u svojim dizajnerskim odlukama, ali je u svim kušnjama zadržala svoj upadljivi damski stil od kojeg ne odstupa. Tijekom svoje profesije nosila je različite kombinacije i općenito je bila pionir niotkuda.

Na pozornici je doživljavaju kao ženu od stila, koja je u svakom slučaju besprijekorno odjevena, a za ljeto i grube šetnje odlučila je nositi duge, lepršave haljine u spoju s kapom. Kao i njezini partneri, sredinu godine provodi radeći, ali dodatno pronalazi sekundu koju provodi uz plavi ocean.

Duge haljine idealan su outfit za burne kasnoproljetne dane, koje, osim što izgledaju iznimno prekrasno, ljupke su za šetnju, obilazak i uživanje u toplim ljetnim noćima uz ocean.

Nina blista i uvijek iznova pokazuje da promišljen i profinjen stil može biti i provokativan, privlačan i šašav, a njezin najnoviji miks još je jedna nevjerojatna ilustracija toga.

Naime, Nina je ponijela svijetloplavu midi haljinu, komad koji otkriva ramena i ima izrazito upečatljivu veću od uobičajene mašne prema naprijed.

Pjevač voli planere i često ga se može pronaći u brendovima kao što su Kavali, Roland Mouret, Seline, Robert Severo, Rick Ovens, Solace…

Nadaleko je poznato da je “lojalistica” hrvatskih kreatora, a među njezinim top odabirima su Juraj Zigman, Matija Vujica, Envi… Njezin #1 extra su nijanse i ima ih više od 100.

Divnoj Nini mora se priznati da ima nevjerojatan modni instinkt spajajući uzorne komade s onima u modi!

admina