NAPITAK ANE IVANOVIĆ PROTIV STARENJA, ZBOG OVOG NEMA NIJEDNU BORU:

NAPITAK ANE IVANOVIĆ PROTIV STARENJA, ZBOG OVOG NEMA NIJEDNU BORU:

Ana Ivanović nema kiksa zbog njega!

Jedna od vjerojatno najljepših sportašica na planeti, Ana Ivanović, poznata je po svom normalnom izgledu i omalovažavajućem, profinjenom stilu. Šminke koristi zanemarivo, a prva briga joj je njega tijela i lica. Iz tog razloga ovaj izvanredni pobornik solidnog života ne može zamisliti dan bez žlice čaja.

Osobito nas veseli japanski zeleni čaj u prahu, koji našem organizmu donosi razne prednosti. Bivša tenisačica obično ga konzumira hladnog, a obožava ga jer smanjuje pritisak, a time i sprječava nastanak kiksova.

– Volim izvanredne učinke oštrice čaja. Smanjuje pritisak i dodatno razvija fokus, pamćenje i temperament – rekla je ova žena jedinstvenog stila.

Matcha čaj je hranjiv, niskokaloričan napitak koji sadrži brojne bioaktivne mješavine, npr.

raspored,
kvercetin,
kofein
klorofil.
Također sadrži hranjive tvari A, C i K, željezo i vlakna.

– Maca sadrži puno staničnih pojačivača, poput flavonoida i polifenola, koji podržavaju neosjetljive i kardiovaskularne okvire, kao i mentalne sposobnosti – kaže Miho Hatanaka, dijetetičar iz Portlanda, prvobitno iz Japana.

Jedan od glavnih sastojaka blade tea je katehin, koji djeluje na mentalno kretanje i fiksaciju, ali osim toga sprječava prerano sazrijevanje stanica, to je put do energije.

S druge strane, ovaj napitak ubrzava probavu, pa se posebno propisuje osobama koje trebaju skinuti kilograme. Štoviše, L-askorbinska kiselina i sredstva za prevenciju raka pojačavaju neosjetljivost. Štoviše, umanjuju rizik od srčanih bolesti.

Matcha čaj dodatno sadrži biljne dijelove flavonoide kvercetin i rutin, što ga čini izvrsnim partnerom u borbi protiv dijabetesa.

Stručnjaci preporučuju jednu šalicu ovog čaja dnevno, kako bi se iskoristile sve njegove prednosti. Također, postavljate ga od jedne žličice praha.

 

admina