OVAKO SE PRAVILNO ČISTI MAŠINA ZA VEŠ:

OVAKO SE PRAVILNO ČISTI MAŠINA ZA VEŠ:

Za čišćenje bubnja također možete koristiti dodatne obiteljske stvari, na primjer, alkoholni ocat, koji možete poprskati unutra i obrisati savršenom tkaninom.
Nakon bezbrojnih hrpa odjeće, vaša perilica rublja možda više nikada neće mirisati tako novo kao kad ste je prvi put predstavili. Pranje rublja stvara istinski vlažnu klimu, što može uzrokovati razvoj forme i mikroba.

Mutne oznake na elastičnoj brtvi perilice rublja mogu značiti da je vaša perilica rublja prikladna za čišćenje, no mnogi pojedinci nemaju pojma kako to učiniti ili se boje uzrokovati slučajnu štetu. Bez obzira na to, kako Mirror sastavlja, postoji jednostavna strategija čišćenja koja će vašu perilicu rublja učiniti besprijekorno savršenom.

Sarah Dempsey, majstorica za čišćenje iz My Job Quote, otkrila je: “Najidealniji način za čišćenje brtve perilice odjeće je kombinacija tekućine za čišćenje i tople vode. Trebali biste započeti pokretanjem vrućeg ciklusa s sredstvom za čišćenje unutar bubnja.” Što se tiče predmeta za čišćenje, Sarah je potaknula načine skupljanja koji su izričito namijenjeni pranju vaše perilice rublja, na primjer, iznimno poznatih Calgon predmeta. Prema Sari, predmeti perilice rublja ze pomažu u čišćenju prljavštine i mikroorganizama iz cijelog rublja uz strojnu obradu, jamčeći da je zaštićeno, novo i bez mirisa. Međutim, možete koristiti i dodatne obiteljske predmete za čišćenje bubnja, na primjer, alkoholni ocat, koji možete poprskati unutra i obrisati čistom tkaninom.

Kad je bubanj savršen, Sarah podučava izradu kombinacije tople vode i sredstva za pranje posuđa na ulaznoj brtvi.
“Nježno podignite oznaku na perilici rublja i obrišite ispod brtve besprijekornom tkaninom. Brišite neko vrijeme kako biste uklonili sav flotsam, mlaz i vlagu s brtve. Ako želite biti pažljiviji i ulaziti posvuda, dodajte octa na q-tip. Zatim, u tom trenutku, očistite cijeli donji dio brtve vatom, dodajući više octa od slučaja do slučaja. Nakon čišćenja brtve, pokrenite vrući ciklus kako biste uklonili ostaci octa iz bačve”, shvatila je. Sarah se također usredotočila na važnost ostavljanja ulaza marginalno nezatvorenim između dva korištenja kako bi se uzelo u obzir bolje širenje zraka i spriječio razvoj mikroba.

admina