DALILA SE JAVNO IZVINULA SAMO JEDNOM MUŠKARCU

DALILA SE JAVNO IZVINULA SAMO JEDNOM MUŠKARCU

Bivša neupisana televizijska članica Dalila Dragojević priznala je da žali kako se ponašala prema čovjeku.

Nakon gledanja dijela o odnosu s bivšima, Dalila je otvorila duh.

– Moram se informirati o Anđelu Rankoviću, znate da se on oprostio od Sandre Rešić. Kad bi slučajno bila dostupna da mi kažeš, misliš li da je ušao u vezu da se “opere” od tebe – raspitivala se Ivana.

– Ne vjerujem, jer se nije imao čime umiti. Izrazio je razumijevanje i bio je bučan zbog svoje ljubavi prema meni, ali mislim da je u tu vezu ušao zbog pritiska. Niti je on osoba za Sandru, niti je ona mlada dama za njega. Želi ozbiljnog muškarca, dosljednu ruku, jer shvaćam da je jako puno izdržala. Angelo je netko tko je za sebe rekao da ga veseli prilika da zabrlja.

Jako me živcirao, ali ipak imamo nekoliko normalnih okupljanja, koja povremeno šalju ono što on podijeli. Kad je bio taj poduhvat sa satom, pratilac ga je snimio kako pije espresso i ugleda sat, pa ga pita: “Čiji je taj sat?”. Počistio je to malo kasnije, ali se isto tako radije priprema. Bio sam također nepristojan prema njemu obično, kad se nisam oprostio od njega vani kad smo se sreli. Sve u vidu Filipa. Mogao bih se gotovo bez problema oprostiti s njim, ali opet, on je jako razmišljao o Anđelu, jer smo tada bili zajedno. Ništa strašno nije rekao za mene – obratila se Dragojevićka.

– Je li ti strašno što se nisi okušao možda u tom obožavanju? – upitala je voditeljica.

– Nije moj problem što nismo išli na klanjanje. Općenito sam rekla da ga ne želim izgubiti kao druge, ali na kraju sam ga izgubila. Pretpostavljam da sam mu također pomogao da vidi tko su njegovi pravi suputnici u cijeloj ovoj nesreći. Marijana je shvatila što se događa, ali ipak neko mjesto vuče za Anđelom. Ona mi to i vani daje do znanja – dodala je Dalila.

– Tu sam ga najviše stravično osramotio. Više puta sam mu dala do znanja: “Ti si moja najveća zabluda”. Bilo je slatko i žao mi je što sam se tako ponašala prema njemu. Bilo mi je žao i žao mi je još jednom. Ograničen je ko me nije pljunuo, a ja sam ga osramotila – rekla je Dalila.

– Ma, to je muškarac – ubacila se Marijana.

admina