POGLEDAJTE BRUTALNU PORUKU FILIPA CARA NAKON OSUDE

POGLEDAJTE BRUTALNU PORUKU FILIPA CARA NAKON OSUDE

Pokušajte ne preuzimati to na sebe!

Unatoč tome što se često trudi ne reklamirati za domaće medije, bivši Zadrugar Filip Car nerijetko široj javnosti jasno daje do znanja što misli i što misli o svojim ranijim sustanarima iz Bijele kuće. osjeća, zbog svojih objava na Instagramu.

Ipak, u posljednje je vrijeme, zbog svojih aktivnosti, dosta vremena trpio napade opće populacije, a dodatno i predusretljivih pojedinaca koji su mu dosljedno davali primjedbe, najčešće onih povezanih s Dalilom Dragojević, a nakon progresije turbulencije koje nisu previše zaostajale za “korisnim”, car je poslao područja snage za a.

– Baš želite da pojedinci poput mene upiru jebenim prstom u njih i kažu: “To je antagonist” – podijelio je Car dodatak iz filma “Lice s ožiljkom”, a ovim je riječima, očito, ušao u trag samom sebi.

Podsjećamo, Car i Dalila razišli su se nedugo nakon izlaska iz “Zadruge”, a razne prepirke i zlostavljanja nastavljena su iu studiju TV Pink, u emisiji “Narod pita”. Dalila je ubrzo nastavila dalje, te je na webu pronašla ljepotana kojeg naziva Gringo, a koji se zbog stvarnog izgleda često suprotstavlja Cari.

– Uznemiren sam što je moje stalno ime stavljeno na naslove unosa uz gravure koje govore da se netko pojavljuje kao ja. Osim što je Filip sve u svemu car, pa je idiotski da bilo tko sebe suprotstavlja meni ili mene drugome. Pokušavam se potpuno maknuti s tih računa i više nemam nikakvih dodirnih točaka s tim osobama. Stalno me provlače… Razumijem da sam bio u tim vezama, ali zapravo se moja svakodnevna rutina bori s tim iskustvima, pa bih volio da se papirnati članci o meni, u slučaju da nije potrebno, izoliraju od tih pojedinaca – rekao je car.

admina