POGLEDAJTE STA SE DESILO SINOC NAKON IZBACIVANJA IZ ZADRUGE

POGLEDAJTE STA SE DESILO SINOC NAKON IZBACIVANJA IZ ZADRUGE

Prethodne večeri iz “Zadruge” je zauvijek otišao reper Nenad Aleksić Ša, a u studiju mu je čvrsto visio njegov tata Zoran Aleksić Kiza.

Bez obzira na djetetovu podršku, osvrnuo se na druge aktualne teme i simpatične pojedince te aludirao na povezanost Stefana Karića i Marijane Zonjić, o kojoj u posljednje vrijeme pjevuši cijeli lokal.

– To što su bili pripit nam je potvrda da je nešto bilo, a Jovani sigurno nije bio sjajan – rekao je Kiza.

Dodatni Clanak:

Grupa emisije “Lov na Paparazzo” dobila je prethodnu zgodnu ulogu, Kenana Tahirovića, u organizaciji opskurne mlade dame s kojom je slobodno trgovao delicijama.

Kenan je bio prvi u vozilu sa spomenutom gospođicom, s kojom se stalno smijao i grlio, a kako se navodi, radi se o jednoj pjevačici koju je upoznao jednostavno na aranžmanu njenog spota.

Zatim su se preselili u bistro, gdje su se također zanemarili kontrolirati, pa su se neprestano grlili i grlili, a potom su padali poljupci.

373850-kenan-tahirovic-nova-devojka-f

Dodatni Clanak:

Uglavnom su to rekli iskreno!

Nenad Aleksić Ša i Fran Pujas nedavno su izašli, a za srpski gateway razgovarali su o svom srodstvu kao i o brojnim upitima vezanim za njihov povjerljivi život koji su ih tražili nakon napuštanja najgledanijeg reality dizajna.

admina