POGLEDAJTE KAKO OLAKSATI OKOPAVANJE BASTE – NEMA BOLOVA U LEĐIMA

POGLEDAJTE KAKO OLAKSATI OKOPAVANJE BASTE – NEMA BOLOVA U LEĐIMA

Pljusak, sunce, pljusak, sunce – prosječni proljetni vremenski uvjeti pravi su recept da sve u prirodi napreduje. Ipak, uz vaše cvjetove i organske proizvode, nažalost, tu su i trave i korov, pa je plijevljenje korova težak posao. Da biste to učinili jednostavnijim za sebe, upotrijebite osnovne vratolomije.

maxresdefault

Na prvom mjestu dobro izbrusite uređaj – nekoliko puta prekrijte rubove tomahawka i strugalica finom metalnom pločom. Začudit ​​ćete se koliko će biti jednostavnije ući u zemlju. Zatim, u tom trenutku, prekrijte cijelu površinu krhotina običnim, ukusnim uljem. Zvuči “ludo”, no ništa nije s entuzijazmom od vađenja krhotina za koje su zaglavljeni ogromni komadi zemlje. Umjesto da dosljedno utječete na raspoloženje kako biste odložili blato, sve će to ići “kako se očekivalo”.

Od dugotrajnog rada ima pozitivne šanse da dobije nagrizanje na dlanovima. Ipak, nije teško raditi s takvim raspoloženjem po vrućem danu – ruke vam se znoje, morate ih skidati svaki sat. U slučaju da ste među ljudima koji ih ne podnose, preklopite slabu maramicu preko držača i pričvrstite ga elastičnim skupinama. Ne samo da ćete zaštititi kožu dlanova, ali je istovremeno držanje deblje ručke jednostavnije.

Napokon, dok plijevite travu oko cvjetova, naklonite se kako bi vam bilo jednostavnije. Ipak, nemojte se klanjati ravno na zemlji! Osigurajte da općenito imate komad jakog stiropora, navodno stiropora, dovoljno velik da se možete zaustaviti. Iz tog razloga možete kupiti i izvanrednu prostirku u trgovini ukrasima i uređajima za dječje sobe, a nije pretjerano skupa. Međutim, možete i sami napraviti jednu njegovu izvedbu, i to od jeftinijeg materijala – zaštitne navlake za liniju od iznimnog, prilagodljivog stiropora. Trebat će vam nešto kao jedna sezona, a vi ćete spasiti koljena.

admina