POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ

Djevojka narodne zvijezde konačno je odlučila otvoriti Instagram zapis i ponuditi suptilnosti iz svog povjerljivog postojanja sa svojim navijačima

Djevojčica Dragane Mirković i Tonija Bijelića Manuel (20) dosljedno je govorila kako ne bi bila važna za javnu scenu te da su njezine fotografije na neformalnim organizacijama. Roditelji su slijedili njezinu želju, ali ljudi općenito ne mogu čekati da čuju što se događa u postojanju mladih slavnog pjevača.

Ipak, Manuela je odlučila više ne živjeti odvojeno, pa se sagnula pred šarama i otvorila profil na Instagramu.

Djevojčica Dragane Mirković razvila se u ljupku mladu damu, a njezina tamna kosa, pune usne i velike oči potvrda su da je mamin duplikat.

Manuela voli putovati, što potvrđuju razne fotografije iz rasipničkih svjetskih prigovora.

Dragana Mirković, koja polaže milijune i živi u pravoj palači u Austriji, priznala je da su njezina djeca krajnje nenametljiva. Posebno je fascinantno što radi njezina djevojka unatoč obilju koje obitelj ima.

– Moji mališani su najobičnija djeca na planeti, imali su tipičnu mladost i bili su vrhunski podstuci. Marko se koncentrirao na monetarnu regulaciju, a fascinantno je da je Manuela radila na skupu u “Ricu” dok je završila srednju školu – izrazila je Dragana u emisiji “Prvi red” i bila oduševljena ovom tvrdnjom.https://www.instagram.com/manubijelic/?utm_source=ig_embed&ig_rid=24196e61-f7b5-4e84-859a-869b2d70da5b

admina