CAR DONIO JEDNU ODLUKU ZBOG KOJE DALILA RONI SUZE ISPRED BIJELE KUĆE

CAR DONIO JEDNU ODLUKU ZBOG KOJE DALILA RONI SUZE ISPRED BIJELE KUĆE

Lila je suze!

Filip Car odlučio je prekinuti borbu s Dalilom Dragojević i uzeti malo slobodnog vremena, no ona je to odbila i odlučila ostati pred Bijelom kućom. Postala je očajna i počela je plakati, a potom je Milica Veselinović krenula prema njoj.

Dalila nije mogla prestati plakati neugodne suze, a Milica je stalno bila u blizini i milovala je po kosi kako bi je smirila. Još nije jasno hoće li Delila i Car pronaći tipičan jezik u budućnosti i nastaviti sa svojim odnosom.

Više suptilnosti kasnije u ovom tekstu.

DODATNI ČLANAK

Marko Janjušević Janjuš dva mjeseca prije isključen je iz petog puta “Zadruge”, ali je vrlo dinamičan u neformalnim organizacijama, gdje komunicira svoju situaciju po pitanju različitih članova i prijašnjih sustanara.

Zadnja strana u nizu zapanjujućih stvari koje su potresle Bijelu kuću svakako je trudnoća Victorije Viki Mitrović. Nakon što je dosta dugo mislila da je trudna, Vicky je u ponedjeljak navečer napravila test uživo koji je pokazao da trudnoća postoji. Od te sekunde nadalje, njihov općenito buran odnos pretvara se u pravo prokletstvo.

Imprintu su se oči zamaglile kad je shvatio da je napravio mladića, za što ne krije da nije spreman i da mu ne treba. Osmakčić već dva dana energično pokušava uvjeriti Vikija da je najidealniji izbor a, bortus, a unatoč tome što se oklijeva, Mitrovićev izbor u ovom trenutku nije napravljen.

Janjuš nije ostao apatičan na ovu priču, pa je odlučio čuti uključene uživo i prenijeti svoje stajalište brojnim obožavateljima.

– Tema je ozbiljna… Nažalost, klinac je nakon osam mjeseci nakon što je Vicky zatrudnjela rekao da nju i sve ostalo ne cijeni. Čujem danas da će Era Ojdanić i Zorica Marković pomoći klincu, novčano i da ga čuvaju, a evo i ja se javljam da pripremim tog mladića u b-ballu, bilo da je muškarac ili dama – započeo je Janjuš svoju emisiju u svojoj mjesto. nazvao je svoj YouTube kanal “iščekujemo dijete”.

– Nesretna Victoria, generalno se ljutim zbog nje… Natjerao sam je da ne zeza, šalila se… Daleko se svašta dogodilo, zapravo je udarila trudnu gospođicu – rekao je Janjuš.

Što je Janjuš trebao reći na ovu temu pogledajte u videu ispod:

admina