POGORŠALO SE STANJE MILJANE KULIĆ U ISTANBULU

POGORŠALO SE STANJE MILJANE KULIĆ U ISTANBULU

Miljana Kulić upravo je u Istanbulu zbog aktivnosti smanjenja želuca kako bi došla u formu, no otkrila je da joj je metodologija kasnila zbog bolesti.

Naime, nakon što se pojavila u Turskoj, Miljanina je bolest neočekivano propala, a ona je shvatila što se s njom događa.

– Prije nego što sam otišao u Tursku, vjerovao sam da se ne osjećam dobro. Kad smo sletjeli, pretpostavljam iz okoline, ili što već, moje blagostanje se raspalo. Imam visoku temperaturu, curi mi nos i jedva pričam. Bio sam zbrinut i kad su specijalisti uradili analizu krvi, odmah su vidjeli da je nekoliko granica loše. Budući da moja aktivnost nije nimalo lakovjerna, stručnjaci su odlučili odgoditi aktivnost dok se potpuno ne oporavim. Zaista, vjerujem da će se sve to riješiti do srijede, kada bih trebala ići na novu komisiju, kada ću točno znati kada će moja tehnika biti izvedena – rekla je Miljana.

– Ovo je malo prizemnija prehlada, tako da vjerujem da će sve to brzo proći i da ću konačno ostati na kirurškom stolu. Specijalisti su mi dali do znanja da ću u sljedećih pola godine nakon strategije smršaviti 60 kilograma – energično je otkrila Nišlijka.

Miljana ostaje u Istanbulu s mamom Marijom i dragim Nenadom, a na aktivnost je otišla uz naknadu, pa će Miljana gotovinu vratiti promocijom objekta u kojem će se raditi.

Aktivnost košta negdje u rasponu od 5000 do 7000 eura, a Miljani, Mariji i Nendadu su plaćeni svi troškovi kretanja, kao i udobnost u Istanbulu.

admina