POGLEDAJTE KOJA HRANA POMAZE KOD UPALA U MOZGU

POGLEDAJTE KOJA HRANA POMAZE KOD UPALA U MOZGU

Smanjite kocku provokativnih ciklusa u umu! Ovo je hrana koja pomaže…

Provokativni ciklusi u cerebrumu povezani su s različitim stalnim neurodegenerativnim bolestima poput demencije. To je dovelo do toga da su znanstvenici primijetili vezu između prehrane i zdravlja uma. Evo razloga!

U slučaju da stalno jedete nesretne izvore hrane, to izaziva opće probleme, redovitije bolesti, kao i nisku razinu energije. Sklonost da se često ne sjećate stvari, da se ne možete usredotočiti, stručnjaci nazivaju “moždanom maglom”, a to može biti rani pokazatelj vatrenih ciklusa u umu.

Oni mogu biti uzrokovani bakterijskom i virusnom kontaminacijom, ali dodatno i povišenim stupnjevima stresa, kao i nepovoljnim odgovorima, na primjer, na neke sintetičke proizvode za obiteljsko čišćenje. Infekcije imunološkog sustava također su jedan od faktora kockanja. Užasna rutina hranjenja, višak predmeta koji se rukuju, velika količina šećera i soli u hrani stvaraju smetnje koje stvaraju organi povezani s želucem, a to može biti povezano s iritacijom uma.

Takva stalna pogoršanja također mogu biti povezana s neredima u fokalnom senzornom sustavu, Alzheimerovom i Parkinsonovom bolešću, kao i raznim sklerozama.

Da biste radili na svojoj rutini prehrane, ključno je predstaviti masnu ribu, jer su omega-3 nezasićene masti vitalne za dobrobit mozga. “Sjajne” masti nalaze se u avokadu, kao i u njegovim sjemenkama. U tu svrhu trebali biste uključivati ​​ove razumne sjemenke onoliko često koliko se moglo očekivati ​​- u porcijama miješanog zelja, premazima, kao i u kašicama i smoothiejima.

Zeleno zeleno povrće i brokula značajni su za dobar rad uma i s obzirom na sporije smanjenje mentalnih sposobnosti, zbog povišenih stupnjeva vitamina K. Kolin, koji se također nalazi u brokuli, značajan je za sinapse, one koje šalju znakove u i iz uma.

Espresso se predlaže na temelju toga što su mnoga ispitivanja pokazala da kofein umanjuje kockanje vatrenih ciklusa u umu povezanih s demencijom. Treba ga uzimati s određenom suzdržanošću, otprilike dvije šalice dnevno.

U slučaju da ne pijete espresso, tada se u tom trenutku stalno oživljavajte napitkom kakaa u prahu. Nadalje, ima ogromne prevencije raka koje štite um. Također možete dodati zagasit čokoladu, s usporedivim učinkom.

admina