CAR POLUDIO ZBOG PRODUKCIJE POBACAO SVE PARE

CAR POLUDIO ZBOG PRODUKCIJE POBACAO SVE PARE

Simpatičan dio Filip Car je bio primjetno bijesan što su on i njegova suučesnica Dalila Dragojević ostali bez gotovine i osnovnih potrepština potrebnih za svakodnevni život.

Cvilio je Stefanu Kariću i rekao da mu nije zamjerio, koliko god “oni”, najvjerojatnije implicirajući kreaciju.

– Ne krivim nikoga od vas, krivim njih što je ovo bilo pristojnih 30 dana prije kraja. To je cool za Dina i ljude koji je hlade. Za mene koja sam ovdje ostavila svoje kosti, da nemam vlažnu jednokratnu odjeću, da nemam što jesti, da ne mogu reći da li je ova trudna, nije trudna i nema ništa jesti, to mi nije cool. Savršeno mi je napraviti harikiri – skrenuo je pozornost osjetno bijesni Filip Car.

Za to vrijeme Dalila je sjedila uz nju i hvatala se za trbuh, a u jednom trenutku je rekla:

– Na kraju je bacio gotovinu preko zida, mi smo bez gotovine – skrenula je pozornost Dalila.

DODATNI ČLANAK

Luna Đogani i Marko Miljković ne prestaju zaokupljati opće društvo, a sada su razgovarali o novom bijegu, djevojčici i braku.

– Trebali smo ići na dadilju na izlet. Nadalje, oduševljavali smo se i radili. Imali smo dva ljeta, bilo je teško, s djetetom i sve… Dijete je bilo super, drijemala je tijekom dva ljeta. Možda uskoro opet idemo u Tursku – rekao je Marko Miljković.

– Jedva da se držimo za najupečatljiviji rođendan naše djevojke. Uskoro ćemo provjeriti hoće li biti velike fešte, s kolumnistima i raznim stvarima. Treba provjeriti – rekla je Luna Đogani i otkrila hoće li ona i njezina druga osoba snimiti svoju nenapisanu TV dramu i kakav je njihov brak.

– Ne, puno mi je što me pucaju 24 sata, ne. Imali smo sjajne prijedloge za nešto u tom smislu, ali smo završili s takvim ponudama… (smijeh) Tolerancija i razumijevanje su dostupni u našem braku. Nije sve super, očito, ali nismo dopustili nikome da nas izolira, a oni su pokušali – rekla je djevojka pjevačice Anabela Atijas.

– YouTube nam izdašno nadoknađuje, to je sve što bi ikome moglo zatrebati. Ne želimo ništa drugo – donio je Marko.
Luna je također shvatila tko se bavi njihovom djevojčicom kad imaju obaveze.

– Uzimajući sve u obzir, sito. Ona je gospođa koja nam pomaže, ne stalno, već s vremena na vrijeme. Kako bi se ukazala potreba, on je tu. Mia je uistinu njeguje – rekao je Đogani, kojem nije potrebno veliko vjenčanje.

“Prošlo je točku bez povratka za to sada, prošlo je točku bez povratka”, spominje Luna.

admina