“NAMERNO SAM OBRUKALA MUŽA NA FIRMINOJ PROSLAVI”: Zgodna brineta rešila da se osveti mužu, pa napravila potez koji se prepričava

“NAMERNO SAM OBRUKALA MUŽA NA FIRMINOJ PROSLAVI”: Zgodna brineta rešila da se osveti mužu, pa napravila potez koji se prepričava

Većina preduzeća organizuje proslave za zaposlene na kraju godine. Ljudi koji su vezani uglavnom dolaze na festivale sa svojom boljom polovinom ili supružnikom, kako bi se zajedno dobro proveli i družili sa većim brojem pojedinaca. To je dodatno prilika da se životni partneri sastanu sa svojim “boljim” ili “utemeljenijim dijelovima” sa svojim saradnicima i likuju zbog svoje odluke bliske kuće.

U svakom slučaju, takvi se festivali s vremena na vrijeme mogu pretvoriti u pojedinačnu katastrofu zbog više faktora. To se dogodilo i supružniku jedne tiktok mlade dame koja mu je odlučila prirediti poštenu večeru na božićnoj proslavi koju je koordinirala njegova organizacija. Unatoč činjenici da često dijeli snimke o organizacijama u kojima se, po svemu sudeći, nalazi i vodi netaknutu egzistenciju sa svojim partnerima i mladima, ni najdalji video to ne podržava.

tiktoker
Fotografija: PRINTSCREEN
Tiktoker iz Luizijane odlučila je da proslavi Božić sa svojom boljom polovinom u privlačnom crvenom kombinezonu koji je ilustrovao svaki mišić na njenom telu. Duboki dekolte i raskošna grudi bili su u bližem pogledu. Prekrasna brineta obavila je svoju dugu kosu zavojima, a stajling je prilagodila scenskim cipelama i neznatno prizemljenijom kozmetikom koja je isticala njene divne naglaske.

Uprkos činjenici da bi nesumnjivo bila viđena na korporativnoj zabavi na koju ju je njen partner odveo zbog njene odluke o ormaru, ona je odabrala da bude fokusna tačka za nešto drugačije. Privlačna brineta pokazala je svojim poklonicima na TikTok-u iznenađujuće plesne korake koji su bili aktuelni šezdesetih godina u posljednjih 100 godina, a koji danas izgledaju u osnovi bizarni i zabavni.

– Spreman sam i ponižavam svoju bolju polovinu na božićnoj proslavi koju koordinira organizacija u kojoj radi. Koji su moji plesni pokreti? – pitala je ova tiktok djevojka prije nego što je demonstrirala svoj ples.

Sjajni video ubrzo je postao senzacija na webu, a divna brineta nije otkrila šta je njen partner zabrljao i zašto mu je uzvratila. Pristalice su uglavnom obožavale njen dopadljiv izgled, ne fokusirajući se na čudne plesne pokrete koje izvodi ova mlada dama.

(Kurir.rs/SrećnaRepublika/A.G.)

admina