POGLEDAJTE KO JE PRVI VOĐA U ZADRUZI

POGLEDAJTE KO JE PRVI VOĐA U ZADRUZI

Ogromni menadžer poslao je još jedno pismo na adresu Bijele kuće, a Lepi Mića ga je pročitao simpatičnim prisutnima.

– Dragi uslužni pojedinci, budući da ste Miću izabrali za glavnog voditelja 6. serije Složnog mi ga, što je najvažnije, trebamo pozdraviti na ovoj funkciji, ali uz osmišljavanje novih principa vezanih uz pionira koji će biti značajan tijekom cijele sezone.

Tako se pionir nikada više neće odmarati u gostionici, no da bi imao mogućnost obračunavati se sa svakim od vas i biti u toku sa svim događajima u pomoći, odmarat će se na drugom tamnom krevetu u soba. Pionir će ponedjeljkom u svakom slučaju odabrati svog suradnika broj 1 s kojim će leći na taj krevet, a nitko osim pionira i najdražeg nema mogućnost odmora ili ležanja na tom krevetu. Za vrijeme njegovog zapovijedanja pionir se ne može ukloniti iz dogovora, a kao i ranijih godina, on će izabrati svoja dva kandidata.

– Bez obzira na redovne obveze koje pionir treba ispunjavati, tijekom ove sezone očekuju ga i iznimni zahvati. Pionir bi trebao slijediti 5 izvanrednih odgovornosti za svoju zapovijed kako bi postigao trajni uspjeh. Od tih pet pothvata, tri će biti predložena i odabrana od strane promatrača dosljedno, a dva će zadatka za pionira odabrati golemi poglavica. Svaki zadatak koji pionir završi donijet će mu 5.000 dinara, a nemogućnost da ga završi ili da se trudi da ga ispuni bit će odbijena. Promatrači i veliki nadglednik odlučit će o ishodu zadataka, a pionir bi se također trebao neprestano baviti korisnim pojedincima, provjeravati jesu li na okupljanjima, ispunjavaju li svoje obveze, pridržavaju li se smjernica, jesu li sudjeluju u podhvatima, izazovima i tako dalje… Dakle, pionir će ove sezone u svom mandatu imati zaista puno obaveza i obveza i neće mu biti jednostavno.

Mića se na ovom događaju brinuo za uslužne pojedince.

– Koga god izaberem za svog broja jedan, legne sa mnom. Dakle, ne bih vam zamjerao vaše obveze, radite sve u svoju korist i protiv svog džepa.

admina