ZORICA MARKOVIC OTKRILA KAKO JE SMRSALA 25 KG - Strong Woman

Balkan news

ZORICA MARKOVIC OTKRILA KAKO JE SMRSALA 25 KG

By  | 

Zorica Marković smršala je kilograme i zapanjila sve svojim novim izgledom!

Nevjerojatna umjetnica društvene glazbe Zorica Marković odlučila je svoju liniju nositi besprijekorno, a čini se da ništa ne može pokolebati njezinu marljivost i postojanost! Mnoge je zaprepastilo otkriće da je u jednom trenutku imala gotovo 100 kg! Bilo kako bilo, malo je napredovala sa svojim sklonostima i smislila kako smršaviti deset kilograma.

Bilo kako bilo, radije ne bi stala na tome, a sredinom godine smanjila je kilograme za još 15 kg i trenutno ima vrtoglavih 75 kg. U trenutku kada je ušla u reality program sve je ostavila zapanjene pokazavši svoju novu liniju. Zorica je blistala, a primjedbe da se zaista pomladila su sve jače.

– Ne mogu nikako jesti! U trenutku kada je vruće, pojedem pola koliko god bilo u hladnije doba godine, pa sam isušena. Cijelo ljeto sam se kopčao, imao sam izložbe po Srbiji, stalno sam se kretao, pa sam izgubio 15 kilograma. Nadalje, neću tu stati, namjeravam i dalje mršavit. Trebam obući haljinu koju sam dugo vremena odlagala sa strane, ali nisam uspjela ugurati u nju. Nosila sam XXL, a trenutno nosim XL – šepuri se Zorica.
Naglašavam da je jako gladna da više ne mora svoj dodatni teret skrivati ​​svojim ormarom.

 

– Udebljao sam se u trbuhu i na nekoliko različitih mjesta, no to se nije osjetilo. budući da sam smislila kako sakriti nedostatke u svom ormaru. Više to ne radim – podvukao je umjetnik.

Folkerka prihvaća da je za dolazak u formu najvažnije riješiti se nesretnih obrazaca ponašanja, jer tako nećete vratiti kilograme.

– Nikakav režim prehrane ne pomaže, jednostavno morate jesti nešto češće. Otkako se bolje hranim, osjećam se znatno manje iscrpljeno, a krv mi je, s obzirom na to da sam bila mlada dama – kaže Zorica.

Ova vlasnica zadivljujućeg glasa dodatno je otkrila na što sliči njezin režim prehrane.

– Jutro počinjem limunadom, a onda, u tom trenutku, jedem prirodni proizvod. Od tog trenutka nadalje pojedem tost, a stvarno u to vrijeme pijem espresso. Tako spašavam svoj želudac. Za ručak obično jedem piletinu ili ribu s povremenim tanjurom miješanog povrća. Uglavnom, večere su male. Za zalogaj pojedem orašaste plodove, koji mi stanu na središte ruke, eto tako nešto – kaže pjevačica.
Zorica ističe da više ne pije sokove, te da joj se šetnja pretvorila u praktički svakodnevicu.

Više ne pijem gazirana pića. Pokušavam se hidratizirati kako se doista moglo očekivati. Iskreno mrzim deserte, pa sam izostavila bijeli šećer. Noću i danju, kad god imam viška energije, prošetam. Volim šetati svojim krajem, a to ću činiti i u nescenariziranoj TV drami – zaključila je.