Balkan news

ZADRUGARKA DONIJELA ODLUKU TUŽBA ZA MARKA OSMAKČIĆA

By  | 

Član “Pomoćnih” Marko Osmakčić, svi zajedno, zaprepastili su cijelu javnost kada se jučer doznalo i demonstrirao da su lažirali smrt njegova tate Franje, koji bi se trebao izvještavati jučer u 16 sati, samo da bi bio skandaliziran nakon napredovanje neugodnosti. uvid u trudnoću Viktorije Mitrović napustio je “Uslužne” i sklonio se iz Srbije u Švicarsku.

Primjedbe ne prestaju – ovaj Osmakčićev potez najčešće nazivaju sramotnim, čudnim i zbrisanim, a kao zvijeri ih dodatno gleda i dosadašnja nescenaristička TV dramatičarka Ana Spasojević.

Podsjetimo, ona je i ranije evidentirala tužbu protiv Marka Osmakčića, s obrazloženjem da je krenuo na nju, a kako je na sastanku za domaći ulazak potvrdila, od tužbe ne odustaje.

Zaprepašten sam, što su pojedinci spremni učiniti! Krivotvoriti smrt Markova tate kako bi on izašao iz stvarnog svijeta, gdje se proslavio taj ekvivalent Marko, loviti ribu kad napusti “Zadrugu” i zaobilaziti pontone… Nadalje, mjesec dana prije kraja vi ne mogu podnijeti napetost mlade dame koja je trudna s tobom, ti od sada radiš to što radiš i krivotvoriš tatinu smrt da ode… Strašno, u šoku sam, ne mogu u potpunosti prihvatiti to što pojedinci su, na što su zvijeri pripremljene! Također, ono čime me je etiketirao… Sud postupno radi što god želi, zasad ništa nije riješeno – rekla je Ana Spasojević za Pink.rs.