Balkan news

VIKI ODLUČILA RODITI DIJETE U INAT OSMAKČIĆU

By  | 

Mnogo šokova!

Emisija “Izbor potrčka” je u pripremi, a uslužni pojedinci se svađaju oko nečuvene demonstracije obitelji Osmakčić, koja je lažirala smrt oca Franje, da Marko napusti “Zadrugu”. S obzirom na sve, Viktorija Mitrović izabrala je iznjedriti Markovog mladića.

Dijete je začeto u duhu podlosti! – rekao je Miki. Budući da je čovjek imao mogućnost krivotvoriti svoju smrt zbog moje trudnoće, kako sam mogao baciti tog mladića u kanister? Budući da ste formalno izbacili kantu, ja ću nositi život u svijet.

Ja sam cijenila Marka, a ne pokazivala mržnju prema njemu. Pod pretpostavkom da to nema veze s načinom na koji je njegova obitelj lažirala prolaz, slučajno nema nikakve veze s onom mladom damom koja je nedavno imala ortopediju… Rezervirao sam orthus za kasnije , trebao sam zadržati dijete. Neće me netko iznuđivati. Nisam ja klinca upravljala u duhu podlosti, niti će biti začet u duhu podlosti. Klinac se dogodio slučajno, namjerno, mogu izraziti iz volje.

Možemo pozvati pravne savjetnike, da on preda klinca, to je sve što sam mu rekao, nije mu to trebalo. Očigledno je u idealnoj situaciji da ide u zatvor. Činilo mi se očito da je Marko u teškoj situaciji zbog svog tate, trebala sam mu pomoći. Ja sam to donekle legitimirao. Rodila bih dijete, za mene je jednostavno pogrešno okončati jedan život. Također, shvaćate kako ću ih naplatiti, iznimno debele.

Tako mi je teško – rekla je Vicky i počela plakati. nemam pojma. Ne bih rodila takvog mladića. Kod kuće imam mladića, neću se bojati, ali ću im sve naplatiti. Moram pospremiti zbog utrnule lubanje. Nije moj izbor, ja imam mladunče doma. Želim razmisliti o klincu – rekao je Mitrović.

Više suptilnosti kasnije u ovom tekstu.