VESNA ZMIJANAC 26 GODINA ČUVALA JEZIVU TAJNU! Pričalo se da je Slavko Banjac unakažen u saobraćajci, a njemu život bio UCENJEN - Strong Woman

Balkan news

VESNA ZMIJANAC 26 GODINA ČUVALA JEZIVU TAJNU! Pričalo se da je Slavko Banjac unakažen u saobraćajci, a njemu život bio UCENJEN

By  | 

Slavko Banjac i Vesna Zmijanac ostali su prijatelji nakon mega hita “Imam nekoga, a ti si sama”, pa je godinama čuvala tajnu zašto se Banjac povukao iz estrade.

Svakakve izmišljotine poput one da se unakazio u prometnoj nesreći i da zato više ne pjeva, ali Vesna je ostala laff i zaštitila njegovu sigurnost. Pjevač se tek nedavno vratio u javnost i tada je priznao da je bio prisiljen odustati od karijere jer su mu prijetili opasni ljudi. Točnije, ucjenjivali su ga i davali mu ponudu koju nije želio prihvatiti. Nisu ga uvjerili ni novcem, ali njegovo odbijanje značilo je da je protiv njih. Slavko Banjac tada se povukao s estrade kako bi spasio svoj život, ali i sigurnost svoje obitelji, iako je glazba bila jedino čime se želio baviti.

Slavko Banjac
FOTO: PRINTSCREEN
Banjac ni danas ne želi detaljnije govoriti tko ga je i čime ucjenjivao, ali je priznao da bi “Srbija gorjela” kada bi sve ispričao. Iako se ovom prilikom nije oglašavala, mnogi smatraju da je Vesna sve znala i štitila kolegu jer mu drugačije nije mogla pomoći. Priznaje da se njih dvoje često čuju i razgovaraju te da sada planiraju novu suradnju jer je hit koji su snimili prije 26 godina postao evergreen.

Vesna Zmijanac
FOTO: PRINTSCREEN / YOU TUBE
Inače, Slavko je na sceni bio aktivan tek deset godina i za to vrijeme snimio je čak šest albuma. Tih je dana bio vrlo popularan među djevojkama, a šuškalo se i da je jako zaljubljen u sestru poznatog vaterpolista s kojom je dobio dijete. Sin je završio fiziku, magistrirao i doktorirao s desetkom, sada je u dobrim odnosima s ocem, ali i dalje nosi prezime majke, ugledne kardiologinje.