VARAO ŽENU SA TAŠTOM 22 GODINE: "Napravio je dete i meni i njoj u razmaku od nekoliko dana, ćerka ih zatekla na gomili" - Strong Woman

Balkan news

VARAO ŽENU SA TAŠTOM 22 GODINE: “Napravio je dete i meni i njoj u razmaku od nekoliko dana, ćerka ih zatekla na gomili”

By  | 

Žena je ostala u šoku nakon što je DNK test otkrio da je njezin suprug imao tajnu vezu s njezinom majkom 22 godine. Da stvar bude gora, majka je zatrudnjela s mužem i rodila joj braću.

“Sa svojim 39-godišnjim mužem sam od svoje 15. godine. Zatrudnjela sam sa 17 i preselili smo se k mojim roditeljima. Ubrzo nakon što smo dobili najstariju kćer, vjenčali smo se i preselili na ranč mog pokojnog djeda, koja je bila odmah do kuće mojih roditelja. roditelji. Moji baka i djed su sagradili kuću pored mojih roditelja kada su otišli u mirovinu. Moji roditelji su odlučili da živimo u ovoj kući i rekli su da će to biti moje nasljedstvo”, napisala je u objavi na “Reddit”.

Bol, žena, djevojka
foto: Andrew Angelov / Alamy / Alamy / Profimedia
Rekla je da je sve savršeno, da je njihov brak stvarno dobar. Kupovali su jedno drugom darove i izlazili zajedno. Ali cijeli joj se svijet srušio kada je jednog dana zatekla muža u krevetu s majkom. Majka je počela vrištati na nju da izađe, što ju je dodatno potreslo.

– Nažalost, i moja najstarija kći bila je kod kuće u svojoj spavaćoj sobi i vidjela baku kako gola trči vani. Bila je shrvana. Otišla je mojoj sestri. Zamolila sam muža da mi kaže istinu. Priznao mi je da ga je moja mama zavela kad smo imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Kad sam shvatila da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli biti djeca mog supruga, bila sam još više šokirana. Sve sam ispričao ocu. Natjerala sam muža da prizna, a tata je bio shrvan kad je to saznao. On i moja mama također su zajedno od srednje škole. Izbacio ju je iz kuće i tražio DNK test za moju braću blizance i najmlađeg brata. Blizanci su biološka djeca mog supruga. Izbacila sam ga iz kuće – dodala je.

NEMOJTE PROPUSTITI

NA POSLU SAZNALA DA ME VARI MUŽ: Upala sam u kuću da ga napadnem, a kad sam vidjela što radi mojoj kćeri – SKAMENILA SAM se
Ona i otac sada pokušavaju prodati kuću kako bi zajedno kupili veću nekretninu na nekom drugom mjestu, prenosi Večernji list.

Napravio dijete i njoj i majci u roku od nekoliko dana

Žena je također rekla da je u razmaku od nekoliko dana shvatila da je njezin suprug njoj i njezinoj majci napravio dijete.

– Izuzetno sam ogorčena i ljuta na svoju majku. Moja braća blizanci, jedna moja sestra i cijela obitelj mog bivšeg nisu u kontaktu sa mnom i mojom djecom. Od siječnja idem na terapije, a moje dvoje starije djece također idu na individualne terapije – rekla je.