Balkan news

ŠTA SE DEŠAVA SA MILJANOM KULIĆ ? POSLE BOLESTI DONIJELA ODLUKU

By  | 

Reality zvijezda Miljana Kulić prošle je nedjelje otpuštena s hitne pomoći, gdje je provela oko mjesec dana, zbog mukotrpnog oporavka nakon operacije želuca.

Prethodni korisni dio trenutno se osjeća odlično, ali će u svakom slučaju morati provjeriti svoje stanje i otići na standardne preglede.

Nakon što je izašla iz ambulante, vratila se u svoj Niš, gdje su uz nju sjedili njezino dijete Željko, ali i ostala rodbina, te njezina draga Bebica.

Putem svog Instagram naloga, Miljana deli redovne prilike iz svog života.
Kulićeva je sada podijelila fotografiju na kojoj je njena glava obavijena plavom maramom, a uz nju će biti i njen posebno omiljeni Macanović.

Njih dvoje su otišli posjetiti klaustar Đunis. Dok je Miljana bila u ambulanti, Marija je spomenula da je išla na vjeronauku, svakodnevno se moli i obilazi samostane, a izgleda da je to kćerki i djetetu dala u regulaciju.

Prema osmjesima na njihovim licima, možemo pretpostaviti da Miljana izgleda odlično i da joj oporavak ide u najboljem redu.

 

DODATNI ČLANAK :

Početak jeseni drži se za kestene, a uz osnovni štos možete ih skuhati besprijekorno.

Mirisi kestena, bundeve i voćnog deserta u vrijeme berbe. Ova tri fortea neupitni su preduvjet da cijenite žetvene noći, a ne shvaćate što je ljepše. Prava je poslastica kad kupiš kestene u gradu, jer tko se može protiviti tom mirisu, a osim toga kad ga dobiješ doma za manje novca, možeš više pojesti.

Osim što su ukusni, kesteni su i iznimno zdravi. Vrlo je bogat L-askorbinskom kiselinom, kao i folatom, što je pomalo neuobičajena, ali izvanredna kvaliteta za orašaste plodove i sjemenke. Kao i različiti orašasti plodovi, kesten je bogat izvor mononezasićenih nezasićenih masnoća, a studije pokazuju da mononezasićene masnoće u prehrani pomažu u smanjenju ukupnog i lošeg kolesterola te povećavaju razinu dobrog kolesterola u krvi.

Štoviše, kesten je bogat brojnim značajnim skupovima hranjivih tvari B-kompleksa, a to nije sve, on je zadivljujući izvor minerala.

Kad smo naveli da je i ukusan i solidan, postavite ga doma pa ga možda nabavite u gradu. Sve što trebate učiniti je rezati oštricom kestene koji izgledaju kao križ i upijati vodu tridesetak minuta te posoliti sa žličicom soli. Način na koji kesten ostaje u vodi pomoći će da se malo omekša i kasnije bolje pripremi.

Od tog trenutka nadalje, dobro procijedite i posložite u tanjur. Pripremajte na 230°C oko 25-30 minuta, što je moguće bliže gornjem radijatoru. Izvadite i ostavite poklopljeno 5 minuta.