Balkan news

SAMO ŠTO JE KRALJICA ISPRAĆENA UVELIKO SE PRIPREMA DRUGA SAHRANA

By  | 

Aktivnost kodnog naziva “Menai Scaffold” odlučno je započela, a uključuje planove za spomen-obred lorda Charlesa III.

Nakon smrti suverene Elizabete, njezinu je krunu preuzeo vladar Charles, koji trenutno nosi titulu Lord Charles III. Kada je došao na uzvišeni položaj, napravljeni su planovi da se organizira njegova zadušnica.

Aranžman za pogrebnu službu suverene Elizabete napravljen je tijekom 60-ih godina, samo nekoliko godina nakon što je delegirana. Aranžman, kodnog naziva “Activity London Scaffold”, uključivao je objavu njezine smrti, vrijeme istinske tugovanja, kao i suptilnosti pogrebne službe. Cijela se ideja mijenjala i usavršavala tijekom godina do njezine smrti.

Vladar Charles III također je udruzi za spomen-obilježje dao kodno ime pod nazivom Activity Menai Scaffold, nazvano po najupečatljivijem željeznom nadvožnjaku na svijetu u Angleseyju, Grains.

Prema prethodnom imperijalnom šefu osiguranja, Simonu Morganu, aktivnost “Menai Scaffold” imat će brojne sličnosti s aktivnošću kao što je naznačeno kojom je dovršeno pridruživanje suverenove memorijalne službe.

“Tragično, od sutra počinje ozbiljno ugovaranje aktivnosti na Menai Scaffoldu”, rekao je Morgan za Today 19. rujna.

Nakon početka Activity Menai Scaffold, vladar William će se pretvoriti u novog Lorda, dok će Kate Middleton postati Suvereign Associate.

Mogućnost kodnog imena je upoznata s održavanjem svježeg uvida u propuštanje od izlijevanja prije nego što je napravljena izjava autoriteta.