RASKINUO VERIDBU S VODITELJKOM, PA ZAVOLEO DOKTORKU Ovo je nova zgodna devojka Ace Sofronijevića, ovako je bivša pričala o njima

RASKINUO VERIDBU S VODITELJKOM, PA ZAVOLEO DOKTORKU Ovo je nova zgodna devojka Ace Sofronijevića, ovako je bivša pričala o njima

Harmonikaš Aca Sofronijević bio je u nategnutoj vezi sa moderatorkom Sanjom Ćulibrk, za koju je bio zatvoren. Iako su mnogi mislili da će domaćina odvesti u posebno podignuto područje, to nije išlo, i trenutno se naplaćuje iz ljubavi sa ljupkim specijalistom.

Aca Sofronijević
Fotografija: PRINTSCREEN
Konkretno, Aca je sredinom godine podelio sliku sa još jednom mezimicom i svi su videli da je izuzetno privlačna i ljupka. U trenutku kada se pojavila vest da se harmonikaš viđa sa nekim, on je potvrdio priču, ne želeći da iznosi:

– Imam nekoga, ona je obična i srdačna mlada dama, ali me ne pitajte više jer ne bih o tome razgovarao.

Prikažite ovu objavu u aplikaciji Instagram
Objavu koju dijeli Sanja Ćulibrk (@culibrkova_)

Na ovom događaju je ustala i dosadašnja Acina verenica, moderatorka Sanja Ćulibrk, koja je svom prethodnom saučesniku uputila razumnu poruku:

– I pored toga što sam jako dugo u medijima, shvaćate da nisam neko ko uživa u ovakvoj medijskoj pažnji, tako da svoje odluke obožavanja ne doživljavam kao tržište i da bi svi trebali da znam sve. Ne bih čak ni voljela da izjavim da smo zaključani, pa nemam pojma zašto bih to jednostavno rekla – rekla je tada Sanja za “Amazing”.

kurir.rs

admina