Balkan news

POGLEDAJTE ZBOG CEGA JE MARKO ZAISTA IZVEDEN IZ ZADRUGE

By  | 

Uz Milana Miloševića, ljubazni pojedinci u emisiji “Izbor potrčka” nastavili su primjećivati ​​zločine obitelji Osmakčić. Nikola Grujić Gruja bio je blizu razgovora.

– Ovo nam je svima zapanjujuće. Pod pretpostavkom da je Victoria odlučila otići u skupštinu sasvim sama, nikakvi podaci ne bi je trebali uznemiriti i ne bi to smjela učiniti zbog prezira. Moja hipoteza je da je Osmakčićev aranžman propao. Vicky mi je prije ulaza javila par dana prije da će obaviti kire … jadno danas. Najvjerojatnije su zamišljali da će u “Korisnom” kolati podaci da mu je tata umro i da će Vicky podržati taj izbor. Osjećam da su čuli tu raspravu, da je riječ dogovorena za ponedjeljak, pa su odredili da parastos bude večeras – rekao je Gruja.

– Gijrešiš, brzo su trebali staviti datum na potvrdu o smrti, a Viki se tada još nije odlučila – kazalo je nekoliko osoba iz uslužnih.

– Da Marko to nije rekao, ja bih rodila mladića. Taj njegov uzlet mi nije pomogao, ali je u isto vrijeme samo napravio razliku. Evo, kad ga nema, ja bih iz osjećaja prema njemu iznjedrila klinca. Manje mu pomaže izvođenje. Možda bih se odlučila s mirnim razumijevanjem – rekla je Viki.

– Kad god je Marko počeo razgovarati o nekim stvarima, o Zagrebu, tata je bio ozbiljan izbor da Marka izvuče, s ciljem da se ta tema ne proteže – rekao je Gruja.

– Doista, pa ne bi Marko pobliže shvatio kako se ponašao prema toj gospođici. Izvukao je Marka za sebe, ne baš za mene. Ne trebam gotovinu, donijeti ću gotovinu. Bez obzira na to prodajem li svoje tijelo, to je nepatvoreni keš, nisam oduševljen gotovinom. Ponudio sam mu da potpiše, da preda mladića, da složno ode u Švicarsku, ne bi trebao dočekati klinca. Moja je mana što sam doživio strastvene osjećaje za neku neprihvatljivu odluku, to mi je pokazao. Moja je vlastita mana što sam se beznadno zaljubio u nekog takvog. Čak sam se žalio što ga nisam puštao kad je ulazio u različite veze. Nije zaslužio da mu pomaknem mali čavao – dodala je Vicky.

Kao dopuna, Marko je na jednom događaju, nedugo prije svježeg uvida u prijevaru smrti, obratio tati, uz riječi da ponovi sličnu strategiju kao 2016. godine u Zagrebu.

– Evo me pomalo čuvam tatu. Oče, pošto shvaćam da si izuzetno pametan u ovakvim stvarima, prizemniji si od Hitlera, najboljeg manijaka… Uradi metodu slično kao s Mateom L. 2016. u Zagrebu, pa će biti pronicljiva, i poželjeti trbušni mišić ,,, ortus u osmom mjesecu! Rekao sam svoje, moguće je da ćeš to ostvariti ili nećeš! – vikao je Osmakčić i omamljen bez pitanja, svi.

Što se točno dogodilo te godine i tko je ta mlada dama, još nije jasno.

Više suptilnosti možete vidjeti u videu ispod