Balkan news

POGLEDAJTE ZASTO JE SE MILJANI POGORSALO STANJE

By  | 

Grupa specijalista je nakon razgovora sa specijalistima pokazala da Miljana nije uzimala preporučeni tretman.

Učesnica TV drame bez scenarija Miljana Kulić već sedam dana leži u Kliničkom centru Srbije u Beogradu i stanje joj se pomalo popravlja, ali ne prestaje iznositi neke probleme u Klinici. Odnedavno je dobila mobitel na korištenje, odmah je promijenila broj i još uvijek je pod stalnim nadzorom stručnjaka.

Specijalisti su, navodno, zabrinuti zbog Miljanine bolesti, ali dodatno prihvataju da njeni psihički nalazi nisu na vreme adekvatno zbrinuti i da je to glavno opravdanje zašto se njeno stanje pogoršalo.

“Miljana ne prestaje obilaziti ambulantu. Viče, čavrlja na telefon, zove mamu i bebu, pravi karneval od ambulante. Specijalisti su više puta razgovarali s njom, a nakon toga im je priznala da ima Dobila je nekoliko mentalnih zaključaka, ali da se nije liječila, s obzirom na to da nije prihvatila preporučeni tretman po preporuci specijalista”, rekao je za Kurir jedan od kritičara.

“Miljana trenutno uzima sve svoje lijekove, istina dobiva ih intravenozno, dobila je ozbiljna područja snage za istinski psihičke bolesnike. Vještaci su tražili da Marija donese kliničku anamnezu svoje djevojčice, prošle izvještaje Miljaninih specijalista, iznijeti pravi nalaz i dovoljno je liječiti“, dodao je. je izvor.

Miljana Kulić je iz Niša na sedam dana prebačena u Beograd.