Balkan news

POGLEDAJTE ZA KOJA TRI ZNAKA ZODIJAKA POCETAK JESENI DONOSI SAMO NAJBOLJE

By  | 

Horoskop otkriva što vam donosi predzimski ekvinocij 23. rujna/rujna! 3 znakova zodijaka stoje na oprezu za karmu i napredak prema početku vremena žetve – provjerite pod pretpostavkom da ste među njima!

Pred nama je uzbudljiv nebeski tjedan – još uvijek smo pod utjecajem retrogradnog Merkura, a od 25. rujna/rujna očekuje nas i drugi mjesec u znaku Vage.

Venera, planet ljubavi, uokviruje ternar s Uranom, a ono što ima najprizemniji živahan utjecaj je jesenski ekvinocij, odnosno početak predzime 23. rujna/rujna 2022. godine.

Kako Sunce ulazi u Vagu 23. rujna, ono postaje stalno jednako dugo, a nakon toga u sljedećim danima i mjesecima, dani postaju sve ograničeniji, a večeri duže.

Ova energija početka predzime odrazit će se na znakove zodijaka, a posebno decentnu klimu i vibracije imat će prateća 3 znaka Zodijaka:
Ovan

Ne može biti izvrsnije sklonosti od završetka svakog vašeg posla. Sada kada se osjećate prilično bolje od svojih obaveza, spremni ste za opuštanje.

Sudjelujete u organizaciji bliskih osoba, učinkovito se družite s drugima, trebate se dobro zabaviti i osvojiti još jedno srce.

Mjesec u Lavu će 21. rujna nastupiti na plesnom podiju sa sretnim Jupiterom u Ovnu, zbog čega ćete se osjećati sjajno.

Vi ste samouvjereni, pametni i individualac koji učinkovito inspirira druge i potiče ih na aktivnost.

Predzimski ekvinocij može vam donijeti ljubav, s obzirom na to da od 23. rujna/rujna ostvarujete bezbroj novih veza.
bik

Srdačna Venera od sada zadivljuje vaše peto mjesto naklonosti, entuzijazma, oduševljenja i samo-artikulacije, povećavajući vjerojatnost ulaganja kvalitetne energije s nekim tko vas je nadmašio.

Ipak, tijekom predzimskog ekvinocija, moguće je da ćete se morati posvetiti i raditi na zdravoj ljubavi prema svom biću.

Snalazite se, nesputani ste, a energija u poljima obožavanja, osjećaja i zabave je povišena.

U poslovnom krugu traže vas fascinantne misli – moguće je da će ono što ste smislili naići na odobravanje i da možete osigurati stalnu plaću.
Maligni rast

Osnažujuće vijesti traže vas na frontu naklonosti. Također je moguće da ćete dobiti podatke o napredovanju na poslu.

Mjesec, koji je vaš planet odlučivanja, putovat će kroz vaše drugo mjesto novca i pouzdanosti 21. rujna/rujna, preporučujući potencijalno povećanje plaće jer oblikuje ternar do sretnog Jupitera u vašem području zvanja.

Sada je idealno vrijeme da počnete predvoditi čopor u još jednom stručnom pothvatu!

Mladi Mjesec i energija jeseni potiču vas da uredite svoj dom, ukrasite ga i svoj prostor učinite pustinjskim vrtom pozitivne energije.